Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Mersin İdman Yurdu, İsmail Kartal Mersin İdman Yurdu - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / Ahmet Selim KUL

        Oynanan etkisiz futbol nedeniyle haftalardır eleştiri oklarından kurtulamayan F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, takımının Mersin İY karşısındaki perfomansından fazlasıyla memnun kaldı. Kartal, Mersin’in Galatasaray ile oynadığı maçı defalarca izlediğini belirtirken, “Bu kadar coşkulu ve iyi oynayan takımı, nasıl durdurabilirim ve ne yapabilirim diye maçı defalarca izledim. Ancak oyuncularım verdiğim taktikleri çok iyi ve eksiksiz uyğuladığı için rakibimiz fazla üretken olamadı. Umuyorum her şey güzel olacak” ifadelerini kullandı.

        ‘SOW 1-2 TANE GOL ATMALIYDI’

        Kartal, “Sow iyi oynadı fakat onun gibi bir oyuncunun 1-2 tane pozisyonu gol yapması gerekirdi” diyerek oyuncusuna ufak bir eleştiride bulundu. Kartal ayrıca 2. golün bir türlü gelmemesinin kendisini heyecanlandırdığını belirtirken, “Skor 1-0’da kalınca kalbim küt küt attı. Kalbim duracak sandım. İkinci golü bulup daha rahat oynamak var. Bu kadar iyi oynuyorsun ama gol kaçırıyorsun. Skor 1-0’dı. Allah korusun futbolda böyle şeyler var. Bir ters top olur, bir şey olur. Bir kaza olabilirdi. Bu maç berabere bitse ben çok üzülürdüm” diyerek sözlerini tamamladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ