Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Gençlerbirliği süleyman koç cezaevi, süleyman koç cezaevinden bundesliga'ya, süleyman koç paderborn - Futbol Haberleri

        Bundesliga’da sezonun flaş ekibi Paderborn’un orta sahasında görev yapan 24 yaşındaki Süleyman Koç, 2011 yılında soygun ve adam yaralamadan 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı ve 1 yıl cezaevinde yattı. Herkes futbol hayatının bittiğini düşünürken, Koç bu hatasından ders çıkardı ve cezaevinden çıkacağı günü bekledi. Cezaevinden çıktıktan sonra 65 bin euro karşılığında Paderborn‘a transfer olan Koç, yeni takımı ile Bundesliga‘ya yükseldi.

        SOYGUNDAKİ DİĞER ARKADAŞI DA GENÇLERBİRLİĞİ’NE TRANSFER OLDU

        Bu sezon Bundesliga’da mücadele eden Sülayman Koç, geçtiğimiz hafta sonu Bayer Leverkusen ile oynanan maçta yine müthiş bir gol atarak adından söz ettirdi. Süleyman’ın oyun salonunu soyduğu arkadaşlarının arasında bir Türk kökenli futbolcu daha vardı. Onun adı da Guido Koçer. Koçer herşeyi itiraf ettiği için hapis cezası almamıştı. Guido Koçer, bu yaz Gençlerbirliği’ne transfer olarak beyaz bir sayfa açmıştı.

        7 HAFTADA 9 PUAN TOPLADI

        Bundesliga’nın en mütevazı kulübü olan Paderborn, geride kalan 7 hafta sonunda 9 puanla 9. sırada yer alıyor. Paderborn ligde son olarak Bayer Leverkusen ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Takımın en etkili isimlerinden biri olan Süleyman Koç, bugüne dek 1 gol, 1 asist üretti.

        (Amk)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ