Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Faruk Süren, eski ikinci başkan Fatih Altaylı, eski yöneticiler Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak öğle yemeğinde buluştular - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'da Ünal Aysal'ın aday olmayacağını açıklamasının ardından gözler, sarı-kırmızılı camianın önde gelen isimlerinin bir araya geldiği zirveye çevrildi.

        Galatasaray eski Başkanı Faruk Süren, eski ikinci başkan Fatih Altaylı, eski yöneticiler Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak öğle yemeğinde buluştular. Görüşmede sarı-kırmızılı kulübün yeni başkanı için fikir alışverişinde bulunulduğu öğrenildi.

        "DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPTIK"

        Abdurrahim Albayrak, yemek sonrası yaptığı açıklamada, "Galatasaray'ın zarar görmemesi için bir görüşme gerçekleştirdik. Durum değerlendirmesi yaptık. Galatasaray için neler yapabileceğimiz konuştuk. Her şey olabilir. Ünal Aysal kesinlikle 'yokum' dedi. Bu akşam çok şey netleşir" ifadelerini kullandı.

        Öte yandan Albayrak, "Yemek parasını Ali Dürüst ödedi. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

        ALİ DÜRÜST: AYSAL DEVAM ETSİN

        Ali Dürüst, düzenledikleri toplantı sonrası yaptığı açıklamada, "Yaşanan durumları izliyoruz. Sayın başkan yeniden aday olmayacağını açıkladı. Biz devam etmesi konusunda hemfikiriz ama onun kendi takdiridir. Bu saatten sonra yapacak bir şey yok. Faruk Süren'in aday olması gibi bir durum söz konusu değil" dedi.

        Dürüst, basın mensuplarının siz aday olacak mısınız şeklindeki sorularına ise, "Bu dönem içerisinde öyle bir şey gerçekçi olmaz. Sağlıklı da olmaz. Benim şahsi tercihim başkanın devam edip, uygun bir zamanda bu durumu seçime taşıması. Ama onun tercihi bu yönde. Artık sürece bakacağız. Çıkan adaylar hayırlı olsun diyeceğiz" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ