Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray İtalyan gazetesi Tuttosport, Juventus’un ara transfer döneminde Sneijder için Galatasaray'a teklif yapacağını yazdı - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR

        İtalyan gazetesi Tuttosport, Eskişehir önünde Prandelli tarafından oyundan alınması sonrası tavır yapan Sneijder’ın, İtalya’ya dönebileceğini ileri sürdü. Juve’nin ara transfer döneminde teklif yapabileceğine yer verildi.

        BURAK YILMAZ: KORKTUM, VURMADIM

        Yakın arkadaşlarına dert yanan Burak Yılmaz’ın sözleri, taraftar protestolarının G.Saraylı oyuncuların psikolojilerini alt üst ettiğini gözler önüne serdi. Arena’daki Anderlecht maçının 71. dakikasında

        Sneijder’ın harika pası sonrası sağ çaprazda topla buluşan Burak Yılmaz, her zaman yaptığı şut çekme önceliği yerine, topu Umut Bulut’a kesmişti. Pozisyon heba olurken, bu durum büyük şaşkınlık yaratmıştı.

        Maçtan sonra Kral, neden vurmadığını soranlara içini döktü:

        “Önüm boştu, vuramadım, korktum. Golü kaçırsam yine yuhalanacağımı biliyordum. Bu yüzden daha garantide olan Umut’a pas verdim.”

        SELÇUK İZİN İSTEYEBİLİR

        Burak’ın, attığı golden sonra bile ismi statta anons edilirken bir grubun tepkisini alması tartışma yaratmıştı. Bu arada protestoların odak noktasını oluşturan Selçuk’un, Prandelli ile konuşup Balıkesir maçına yedek çıkmak isteyeceği ileri sürüldü.

        VEYSEL: DEPLASMANDA MIYIZ?

        Veysel de “İlk orta yaptığım pozisyonda tribünlerden ana avrat küfür edenler oldu. Bir an ‘deplasmanda mıyız’ diye düşündüm” diyerek tepkisini gösterdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ