Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Gaziantep FK_old Okan Buruk, Gaziantepspor Okan Buruk, Gaziantepspor Fenerbahçe maçı, - Futbol Haberleri

        Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Fenerbahçe'den puan almak istediklerini söyledi. Buruk, "Deplasmanda oynayacağımız maçta, Fenerbahçe gibi büyük bir takımdan puan almayı başarmak istiyoruz." dedi.

        Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda karşılaşacakları Fenerbahçe maçı hazırlıklarını Celal Doğan Tesisi'nde düzenledikleri antrenman ile sürdürdü. Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde yapılan antrenman, ısınma koşusu ve açma - germe egzersizleriyle başladı. Pazar günü zorlu bir maça çıkacak olan Gaziantepspor'da hedef; puan ve puanlarla dönmek. Ligin yeni başladığını ve yeni bir takım olduklarını dile getiren Okan Buruk, "Her hafta oyuncularımızı daha iyi tanıyoruz, daha iyi görüyoruz. Kendi eksiklerimizi görüyoruz. Bunları görürken puan toplamak bizim için önemliydi. İlk 2 haftada bunu yaptık, inşallah 3. haftada deplasmanda oynayacağımız maçta, Fenerbahçe gibi büyük bir takımdan puan almayı başarmak istiyoruz. Sahaya çıkıp güzel bir futbol oynamak, hafta sonu da inşallah puanla şehrimize dönmek isteriz." diye konuştu.

        Buruk, takımda hasta olan İbrahim Akın haricinde eksik ya da sakat oyuncu olmadığını kaydetti. Gaziantepspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ