Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor Fenerbahçe, Trabzonspor zemin, Trabzonspor Avni Aker - Trabzonspor Haberleri

        HTSPOR / Ahmet Selim KUL

        Fenerbahçe’de kötü futbolun ve alınan beraberliğin suçlusu bulundu: Kötü zemin... Trabzonspor maçı sonrasında Sarı-Lacivertliler’de başta teknik direktör İsmail Kartal olmak üzere birçok futbolcu Avni Aker Stadı’nın kötü zemininden şikayet etti. Kartal, “Oyuncularım da bahsettiler. Bugüne kadar Trabzon’a sürekli gelen bir kişi olarak ilk kez böylesine iyi olmayan bir zeminde oynadık” dedi. Dirk Kuyt da benzer cümleler kullanarak, “Normalde Trabzon’da zemin iyi oluyordu ama bu akşam (dün) sert ve zor bir zemin vardı. Çok ağır bir zeminde fazla enerji harcadık. Topa bir kere dokunacakken, iki kez dokunarak oynadık. Hata yapmamaya gayret gösterdik” ifadesini kullandı.

        ‘GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİL’

        Avni Aker Stadı’nın zemininden yakınan bir diğer isim de Gökhan Gönül’dü... Tecrübeli oyuncu, “Trabzon’a defalarca geldik bu kadar kötü saha görmedik. Zemin kuru ve toprak. Ekranda görüldüğü gibi çim yok sahada. Bu da futbol oynamayı zorlaştırdı. Topa sahip olma durumunda sıkıntı yaşandı. Oyuna genel anlamda hakim olan bizdik. Trabzon 5 pas üst üste yapmadı. Biz daha çok pas yapıp atağa kalktık. Deplasmanda alınan 1 puan 1 puandır. İlk defa bu sefer olaylar olmadı. Ufak tefek olaylar olduysa da bunlar saha içerisinde fair play çerçevesinde kaldı” şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ