Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de kritik gün, Fenerbahçe yönetimi Passolig yetkilileriyle bugün bir toplantı daha yapacak, Fenerbahçe'nin Passolig kararı - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Kulübü ile Passolig arasında yapılan toplantıda anlaşma sağlandı, imza aşamasına gelindi. Sarı-lacivertli kulübün anlaşmanın detaylarını resmi internet sitesiden açıklaması bekleniyor.

        Fenerbahçe kanadı, Passolig'in hiçbir ticari kısmında bulunmak istemezken, karttan da pay almayıp 8 TL'ye taraftarlarının almasını istiyordu. Passolig'den de daha yüksek ücret talep eden Kanarya, ayrıca kredi kartı özelliğini Fenerbahçe Kart’tan dolayı kullanmak istemiyordu.

        GEÇİCİ ÇÖZÜM BULUNMUŞTU

        Geçtiğimiz yıl uygulanmaya başlayan e-bilet sistemine ceza ödeyerek taraftarını mağdur etmek istemediği için katılmayan Fenerbahçe, son 2 maçına bu şekilde geçici çözüm bulmuştu.

        Sarı-Lacivertliler, Passolig’e katılmayan tek kulüp olarak kalırken, bu sistemin ticari yönünü hiçbir şekilde kabul etmediği için Karabükspor maçında bilet satışı yapmamış sadece kombineli taraftarlara maçı açmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ