Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş beşiktaş arsenal maçı, beşiktaş arsenal tur, bilic sosayı istedi, beşiktaş transfer - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR / Kartal YİĞİT

        Beşiktaş tarihi maçlarından birine daha çıkmaya hazırlanırken, yönetimden futbolculara kadar bütün camiayı da heyecan sarmış durumda...

        Takıma destek olmak için Ümraniye’yi mesken tutan yöneticiler, oyuncuların performansından etkilenmiş gözüküyor. Takımın önceki gün yaptığı idmanı Futbol Şube Başkanı Ahmet Nur Çebi, A Takım Sorumlusu Mete Vardar ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak da takip etti.

        Oyuncuları hırslı ve özverili çalışmalarından ötürü tebrik eden üçlü, “Antremandaki tempomuz, havamız çok güzel. İnşallah bunu İngiltere’de de sahaya yansıtırız” dedi.

        Yöneticilerin övgüsüne teşekkürle karşılık veren oyuncular ise, “Arsenal çok önemli bir takım. Çok tehlikeli oyuncuları var. Ancak hiçbir rakibi gözümüzde büyütmeye gerek yok. Bunu İstanbul’daki maçta gördük. Kendimize inanıyoruz. Golü bulmak çok büyük önem taşıyor. Bunu yaparsak takım savunmasındaki başarımızla tura uzanırız. Çünkü gollü beraberlik bize yarıyor” diye konuştu.

        BILIC 'SOSA' DEDİ

        Kartal’da yönetimin 3 önemli ismi, teknik direktör Slaven Bilic’le de mini bir zirve gerçekleştirdi. Bilic, 10 numara konusunun bir an önce kapanmasını isterken, “Benim önceliğim Sosa” dedi.

        Transfer görüşmelerindeki son durumunu anlatan Futbol Şube Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Sosa’daki en büyük engel Metalist’in 3.5 milyon Euro’luk bonservis bedelini peşin istemesi. İnatlarını kıramazsak Bryan Ruiz için İngiltere’de görüşmelerde bulunacağız” cevabını verdi.

        Ruiz’in de kendisi için iyi bir seçenek olduğunun altını çizen Bilic ise, “Ruiz’e 'hayır' demem. Bir 10 numara şart. Sağ bek transferi gerçekleşmezse takım içinde çözüm bulabilirim. Ancak orta sahaya takviye yapmak zorundayız” ifadelerini kullandı.

        Öte yandan Martin Linnes konusunda da Molde’nin 2 milyon Euro’yu peşin istediği belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ