Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Fenerbahçe Galatasaray, Şükrü Ergün Fenerbahçe, Fenerbahçe Galatasaray polemik, Süper Kupa - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, HABERTÜRK TV'de Faik Çetiner'in sunduğu Spor Türk programına telefonla bağlandı.

        Ergün, Mahmut Uslu ve Ünal Aysal arasındaki "dostluk" polemiği ile ilgili şöyle konuştu:

        "Mahmut Bey'in son açıklamalarını duymadım. Dinlemedim, dinlemeyeceğim de. Bu açıklamaların kimseye yararı yok. Ne zaman önemli bir maç olsa bundan önce Fenerbahçe'den ortalığı gerecek açıklamalar geliyor. Biz böyle kışkırtıcı şeylere cevap vermeme kararı aldık. Dolayısıyla Mahmut Bey'i dinlemiyor ve cevap vermiyorum. Açıkçası bu ortamdan utanıyorum. Benim çok yakın arkadaşlarımdan bazıları Fenerbahçeli. Ben onlardan dolayı da utanıyorum bu olaylardan. Olayları kan davası haline getirmenin, tahrik etmenin hiçbir anlamı yok. Ben, 1 sene oldu kulüp sözcülüğüne geleli. Ben hiçbir polemik başlatmadım. Sadece cevap verdim. Ama seviye öyle bir noktaya geldi ki artık cevap vermek istemiyorum."

        "BURAK KULAĞINI KAPATMAK ZORUNDA"

        Transfer çalışmaları hakkında, "Transferle ilgili bir şey söyleyemem. Ama çalışmalar devam ediyor. Bizzat başkanımız yönetiyor bunu." diye konuşan Şükrü Ergün, Burak Yılmaz'ın taraftarla girdiği diyalog ile ilgili ise, "Burak Yılmaz, moralini bir şekilde yükseltmek zorunda. Kulağını tribünden gelen seslere kapatacak. Profesyonelliğinden dolayı bunu yapmak zorunda." dedi.

        Ergün, Fatih Terim ile Galatasaray yönetiminin Turgan Ece'nin cenazesinde bir araya gelmemesiyle ilgili gelen soruya şu cevabı verdi:

        "Bizimle alakalı bir şey yok. Cenaze töreninde herkesin durması gereken bir yer vardı. Fatih Hoca orada durmamış."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ