Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe ‘Alex’i biz yedik’ diyenler Yanal’a ne yaptı? - Serdar Ali Çelikler yazdı - Fenerbahçe Haberleri

        ERSUN Yanal gönderildiği gün yazdıklarımız-söylediklerimiz oluyor. “Aziz Yıldırım yeniden Kocaman dönemini başlatmak gibi bir hata yapmaz; Denizli-Lucescu v.s gibi kendini kanıtlamış hocalar ile de Samandıra’ya hakim olamayacağı için işine gelmez. Dolayısıyla İsmail Kartal’ı antrenör olarak atar” demiştik. Aynı yorumlarda “Bu sene asıl baskı oyuncuların üzerinde olur. Çünkü Yıldırım’ın iktidarı artık direkt onların üstünde olacak” demiştik.

        Oyuncuların hemen hepsi şimdilerde “Yanal’ı biz yemedik” diyor. Birçok taraftar gözünde bu açıklamalar inandırıcı bulunmuyor. Çünkü 2 önemli gelişme ile tarihteki bir demeç taraftarın, vizörü futbolculara çevirmesine neden oldu.

        Önce Aziz Yıldırım “Kuyt’a hocayı gönderdiğimizi söyledim ‘iyi yapmışsın’ dedi. 25 futbolcunun hepsi hocayı şikayet etti” açıklamasını yaptı. Sonra Yanal’a ait ses kaydı sızdırıldı. Bu ahlaksız sızdırma eyleminde ahlaksız adamların beklentisi Yanal’ın Fener’e küfrettiği gerçeği ile itibarsızlaştırma sürecinin hızlanması idi. Ama o sızdırma bantta Yanal, oyuncularına “Çalışmazsanız çalışmayın. Madem istemiyorsunuz antrenman da yapmayın” diyordu. Taraftarın önemli bir kısmı için bu sızdırma kasetten kalan analiz şu oldu: “Topçular çalışmak istemiyor, hoca da isyan etmiş ‘siz bilirsiniz’ diyor”

        Gelelim tarihi gerçeğe...

        YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ