Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Fenerium, Fenerium'un geliri, Fenerium mağazaları - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / Meriç MÜLDÜR

        Fenerbahçe için Fenerium Mağazaları çok önemli bir değer oldu. Başkan Aziz Yıldırım’ın hedefi bu değere biraz daha ivme kazandırmak. Bunun için de yoğun bir çaba sarf ediliyor. Sponsor alınmamasına rağmen taraftarların kulübe sahip çıkmaları sayesinde ürünlerin satışları her geçen gün artıyor. Bu da başta Başkan Aziz Yıldırım olmak üzere tüm yöneticilerin yüzünü güldürmüş durumda.

        Geçen senenin toplam cirosu 87 milyon lira. Sarı-Lacivertliler, geçen Temmuz ayını 10 milyon Lira ciro ile kapattı. Soma turnuvasında 534 bin Lira ciro yapıldı. Hesaplara göre Ağustos ayı, 12 milyon Lira ile kapatılacak. Başkan Aziz Yıldırım, Fenerium yetkililerine yıl hedefini 120 milyon lira olarak koydu. Ürün satışlarında aksaklık yaşanmaması için de ciddi bir mesai harcıyor. Mağazaları, depoları denetliyor, her gün satış raporu alıyor.

        500 BİN DOLARLIK FON

        Şu ana kadar forma satışı 80 bini buldu. Bu ay sonuna kadar hedef 120 bin forma satmak. Günde 2 bin forma satışı planlanıyor. Bunun dışında Başkan’ın yanı sıra F.Bahçeli eski ve yeni yöneticilerden oluşan bir grup da 500 bin dolarlık fon oluşturup parasıyla forma alacak; bunları Doğu ve Güneydoğu’ya gönderecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ