Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray tesislerinden korkutan kaza! (Erkan Koyuncu, tesisin demir kapısına sıkıştı) - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'ın bu sabah yapılması planlanan antrenmanı öncesi, Florya Metin Oktay Tesisleri önünde geçirdiği kazada ağır yaralanan Sabah gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu, hastanede vefat etti. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve tüm Türk spor basınına başsağlığı dileriz.

        Tesislerin demir kapısına sıkışması sonucu başından ağır bir şekilde yaralanan 37 yaşındaki Koyuncu, kaldırıldığı Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki yoğun bakım ünitesinde yaşamını yitirdi. Hastane dışında bekleyen Koyuncu'nun ailesi, yakınları ve meslektaşları, vefat haberiyle büyük bir üzüntü yaşadı.

        "2 SAATTİR KALP MASAJI YAPILIYORDU"

        Hastane yönetiminin Erkan Koyuncu'nun kardeşi ve yakınlarına son durumu bildirdiği ve acı haberi alan yakınlarının gözyaşı döktüğü görülürken, olayın başından beri yakından ilgilenen Galatasaray yöneticisi Mehmet Karlı ise hastane dışına çıkarak, "Maalesef hayata döndürülemedi. Allah rahmet eylesin. Yaklaşık 2 saattir kalp masajı yapılıyordu ama olmadı" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

        GALATASARAY'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

        Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle: "Bugün basına açık yapılan antrenmanda çok talihsiz bir kaza geçirerek hastaneye kaldırılan Sabah Gazetesi Foto Muhabiri Erkan Koyuncu'nun vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakımında tedavi altına alınan Erkan Koyuncu tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve spor basın camiasına başsağlığı dileriz."

        FENERBAHÇE'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

        Sabah Gazetesi Foto Muhabiri Erkan Koyuncu’nun, geçirdiği talihsiz bir kaza sonucunda kaldırıldığı hastanede vefat ettiğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Erkan Koyuncu’nun ailesi, yakınları ve meslektaşlarının acısını paylaşır, merhuma Allah’tan rahmet dileriz.

        Galatasaray Florya Metin Oktay Tesisleri'ne sabah antrenmanını takip etmek üzere gelen gazetecilerden Sabah Gazetesi Foto Muhabiri Erkan Koyuncu, tesisin demir kapısına sıkışarak feci bir kaza geçirmiş ve ilk müdahalelerin ardından ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Erkan Koyuncu, Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tüm çabalara rağmen kurtulamadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ