Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray transfer, Galatasaray Doria, Galatasaray Joel Campbell, Galatasaray Tarık Çamdal - Galatasaray Haberleri
        1

        VARAN 1: DORİA GELİYOR
        Galatasaray, ilk kez HABERTÜRK’ün duyurduğu 19 yaşındaki Brezilyalı stoper Doria’nın transferi için Botafogo’yla el sıkıştı. Bugün yapılacak son görüşmenin ardından imzaların atılması bekleniyor. PSG’ye 42 milyon Euro’ya transfer olan Thiago Silva’nın veliahtı olarak gösterilen ve birçok Avrupa kulübünü peşinden koşturan Doria, satın alma opsiyonuyla 1 yıl kiralanacak.

        2

        OPSİYONU 12 MİLYON EURO
        Doria’nın satın alma opsiyonu 20 milyon Euro’dan 12 milyon Euro’ya indirildi. Botafogo’ya 1.5-2 milyon Euro civarında kiralama bedeli ödeyecek olan G.Saray, genç yıldıza da yaklaşık 1 milyon Euro verecek. G.Saray istemesi halinde, önümüzdeki sezon A Milli Takım’a seçilerek değerine değer katacak olan genç yıldızı, 12 milyon Euro daha ödeyerek satın alacak.

        3

        REFERANS TAFFAREL’DEN
        Başkan Ünal Aysal’ın bizzat yürüttüğü operasyonun, atılacak imzaların ardından resmiyet kazanacağı ve Doria’nın ikinci hazırlık kampına katılacağı bildirildi. Bu transferde, aynı zamanda Brezilya Milli Takımı’nın da yardımcı antrenörlüğüne getirilen Taffarel’in referansı da etkili oldu.

        4

        VARAN 2: TARIK İMZAYI ATIYOR
        Sarı-Kırmızılı kulüp, Eskişehirsporlu Tarık Çamdal’ın transferini de bugün resmen bitiriyor. Başkan Ünal Aysal’ın talimatıyla yaklaşık iki haftadır yoğun bir şekilde pazarlık yapan idareciler nihayet anlaşmaya vardılar. Tarık için 3.1 milyon Euro bonservis bedeli artı genç oyunculardan Umut Gündoğan bonservisiyle birlikte verilecek. Yıllık 1.5 milyon Euro ücret ödenecek olan Tarık’la 4 yıllık sözleşme yapılacak.

        5

        Tarık, atılacak imzaların ardından İstanbul’a gelip, 1 Ağustos’ta Sarı- Kırmızılı takımla ilk antrenmanına çıkacak. Savunmanın her iki kanadında oynayabilen gurbetçi futbolcunun transferi ile sağ bekte yaşanan problem de son bulacak.

        6

        VARAN 3: CAMPBELL DE HAFTAYA BİTİYOR
        Yine ilk kez HABERTÜRK’ün duyurduğu Kosta Rikalı golcü Joel Campbell’ın transferinin de önümüzdeki hafta netleşeceği öğrenildi. Arsenal’de forma giyen, kampa dahil edilmesine rağmen yapılan transferler nedeniyle tıpkı geçen yıl olduğu gibi bu sene de kiralanması düşünülen 22 yaşındaki yıldızla prensipte anlaşıldı.

        7

        Arsene Wenger’in kamp sonrası takımdan göndermesine kesin gözle bakılan Campbell’ın, yıllık 1.5 milyon Euro ücretinin karşılanması koşulu ile bedelsiz olarak kiralanacağı, sözleşmeye 10 milyon Euro da satın alma opsiyonu koyulacağı öğrenildi. Campbell, geçen sezon kiralık oynadığı Olympiakos’ta 43 maçta 11 gol attı, 12 asist yaptı.

        8

        SIRADA SÜRPRİZ BİR YERLİ VAR
        Olcan Adın ve Sinan Bolat’ı kadroya katan, Tarık’a da imza attırmaya hazırlanan G.Saray’ın sürpriz bir yerliyi daha transfer etme aşamasına geldiği öğrenildi. Rakipler devreye girmesin diye ismi sır gibi saklanan bu oyuncu eğer Başkan Ünal Aysal onay verirse hemen alınacak. Böylece yeni sezon öncesi transfer sıkıntısı kalmayacak.

        9

        ŞENER'E İZİN ÇIKMADI
        Bursa, genç futbolcu Şener için G.Saray ve Beşiktaş’tan gelen teklifleri geri çevirdi. G.Saray’ın Umut Gündoğan, Dany, Gökhan Zan üçlüsünden birini ve para teklif ettiği; Beşiktaş’ın ise 8 milyon TL önerdiği belirtildi. Başkan Recep Bölükbaşı, Şenol Güneş ile yaptığı görüşme sonrasında iki kulübe olumsuz yanıt verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ