Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere joe cole liverpool açıklama, joe cole kızdıracak sözler, joe cole liverpool büyük değil - Futbol Haberleri

        2010 yılında Chelsea'an Liverpool'a transfer olan ancak forma şansı bulma konusunda ciddi bir hayal kırıklığına uğrayan deneyimli oyuncu, transfer sürecinde kendisine Liverpool'un ülkenin en büyük kulübü olduğunun söylendiğini ancak Merseyside ekibinin artık bu çapta bir kulüp olmadığını söyledi.

        Joe Cole'un açıklamalarının tamamı şu şekilde;

        "Liverpool'a transfer olduğum zaman benimle röportaj yapan bir adam, 'ülkenin büyük takımına katıldın" dedi ve Liverpool'un kazandığı bütün kupaları bir nefeste ezbere saydı. Ben de, 'evet, eğer böyle söylüyorsan sanırım haklısındır' dedim ve Liverpool bu cümleyi röportajın başlığı olarak kullandı. Kimseyi üzmek istemiyorum ancak açık olan bir şey var ki; o da Liverpool'un artık ülkenin en büyük takımı olmadığı. Bir takımı büyük olarak nitelendirmek için kriterleriniz nelerdir? Nottingham Forest da iki kez Avrupa Kupası kazandı, şimdi kalkıp da Chelsea'den büyük olduklarını söyleyebilir miyiz? Hayır. Çünkü, Chelsea'den büyük değiller"

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ