Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Emre Belözoğlu Moussa Sow'u uyardı - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'nin kaptanı Emre Belözoğlu, disiplinden taviz vermiyor. Topuk Yaylası’ndaki kampta her şeyin kusursuz işlemesini isteyen tecrübeli futbolcu, arkadaşlarını uyarmayı da ihmal etmiyor.

        Emre, dünkü idmana 2-3 dakika geç kalan Moussa Sow’u bu konuda uyardı. Senegalli golcü ise, “Haklısın kaptan. Daha dikkatli olacağım” diyerek hatalı olduğunu kabul etti ve takım arkadaşlarından özür diledi.

        KADLEC PARLIYOR

        Kampta test sonuçları ve antrenman değerleri çok yüksek çıkan Kadlec; koşu mesafesi, dayanıklılık ve katılım oranıyla Ersun Yanal’ı etkilemeyi başardı. Hem stoper hem de sol bekte görev yapabilen Kadlec’in bu performansı, önümüzdeki sezon için teknik heyeti bir hayli mutlu etti.

        40 YILLIK FENERLİ DİEGO

        F.Bahçe’nin flaş transferi Diego Ribas, yeni bir ortama gelmesine rağmen uyum sorunu çekmiyor... Takım arkadaşlarıyla iyi ilişkiler içinde olan Brezilyalı oyuncunun, rahat tavırları ve takıma hemen alışması teknik heyeti de memnun ediyor.

        BERKAY 'GELENEKLERDEN' KAÇIYOR!

        Fenerbahçe’nin sezon öncesi hazırlık kamplarında, genç futbolcuların saçlarının kesilmesi artık bir gelenek haline geldi. Geçmiş dönemlerde, özellikle Roma’ya kiralanan Salih Uçan başta olmak üzere bir çok yıldız adayı saçlarına veda etmek zorunda kaldı. Bu korkuyu şimdi de Berkay Can Değirmencioğlu yaşıyor.

        Ağabeylerinin saçlarını keseceğinden korkan Berkay kaldığı odayı neredeyse her gece değiştiriyor. Sarı-Lacivertliler’in deneyimli yıldızları ise, “Geleneklerden kaçamazsın” diyerek Berkay Can’a takılıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ