Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Mahmut Uslu açıklama, Mahmut Uslu HABERTÜRK - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, HABERTÜRK TV'de yayınlanan Spor Türk programına konuştu. İşte Uslu'nun çarpıcı açıklamaları:

        2

        "Biz kendi takımımızla ilgileniyoruz. Diğer takımların ne yaptığını bilemeyiz. Beşiktaş da iyi bir takım kuruyor. Trabzon'u bilemiyorum. Yaklaşık olarak 4 tane Galatasaray'a oyuncu verdiler. Bunu neden yaparlar bilmiyorum. O yüzden bir şey diyemeyeceğim."

        3

        "Biz kendimizi biliyoruz. Fenerbahçe bu senenin en önemli şampiyonluk adayı. İnşallah yine bu sene şampiyon olacağız. Olmaya da mecburuz. Çünkü çok mağdur olduk. Bu sene Şampiyonlar Ligi'ne gidip gidemeyeceğimizi bilmiyorum. 3 yıl girmemek demek yaklaşık 75-80 milyon Euro demek. Borcumuzun yarısı neredeyse. Hem ekonomik hem psikolojik olarak."

        4

        "Fenerbahçelilerin kenetlenmesi önemli. Dün 18 bin 500 tane forma satıldı. Bizim hedefimiz 1 milyon tane forma. Taraftar "Biz, 4. yıldızı takmadan önce sponsorsuz formamız olsun" diyor. Teklifler de var ayrıca. Biz almadık sponsor. Değer mi değmez mi bilemiyoruz."

        5

        " Taraftarın yoğun baskısı vardı. Sayın başkan ve yönetim böyle bir karar aldı. Doğru olduğuna inanıyoruz. Önce başkan diyordu, biz "Olmaz" diyorduk. Çünkü 10 milyon Dolar'a yakın kazanıyorduk. Sonra pazarlıklar yapıldı. Teklifleri beğenmeyince böyle bir karar aldık."

        6

        "Bizim açımızdan UEFA ile dosya kapandı. Herhangi bir şey yok. Biz ölmüşüz zaten, 3 kere gitmemişiz. UEFA çok çifte standart uyguluyor. Sivas ceza alıyor, Bursa almıyor mesela. Federasyona da bir şey olacağını sanmıyorum."

        7

        "Stat ismi ile ilgili çalışmalar var. Çok hevesli değiliz. Çok iyi bir teklif gelirse değerlendirebiliriz ama. Bu sene sponsor almayacağız formaya. 1 milyon hedefine yaklaşırsak 4. yıldızı taktıktan sonra yine almayız. Bizim taraftarımız yine fedakarlıklarına devam edecektir. "

        8

        "Avrupa kupaları için Beşiktaş'a stadımızı açarız' gibi bir durum yok."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ