Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe İsviçre Federal Mahkemesi, Fenberbahçe 13 Ağır Ceza Mahkemesi, Fenerbahçe Şike Davası, Fenerbahçe Diego, Fenerbahçe Salih Uçan - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe kritik bir haftaya girerken camiada da heyecanlı bir bekleyiş var... 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nin “Yeniden Yargılama” kararını vermesinin ardından gözler Anayasa Mahkemesi’ne çevrildi. Mahkeme’nin de bugün veya yarın kararını açıklaması beklenirken Sarı-Lacivertli camiada yine umutlu bir bekleyiş var. Bunun yanı sıra İsviçre Federal Mahkemesi’nden çıkacak sonuç da merak ediliyor. Yeniden yargılama kararını ‘Federal Mahkeme’ye sunan Fenerbahçe Yönetimi, buradan da Avrupa yasağının ertelenmesi için gerekli olan kararın çıkmasını bekliyor.

        GÖZLER SALİH VE DİEGO’DA

        Hukuksal mücadelenin yanı sıra hafta içinde sportif açıdan da önemli gelişmeler yaşanacak... Öncelikli olarak Roma Kulübü’nün yöneticileri, İstanbul’a gelerek Salih Uçan transferine son noktayı koyacaklar. Ayrıca Sarı-Lacivertli taraftarların uzun süredir beklediği Diego Ribas transferinin de resmen açıklanması ve Brezilyalı yıldızın İstanbul’a gelmesi bekleniyor. Bunun yanı sıra Ersun Yanal ile yönetim de bir araya gelerek takımda gidecek ve kalacak oyuncuların durumunu görüşecekler.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ