Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Aydın Yılmaz Galatasaray, Aydın Yılmaz sakatlık, Aydın Yılmaz antrenman, Aydın Yılmaz transfer, Galatasaray Avusturya kampı, Galatasaray hazırlık maçları - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray ile Elazığspor arasında 22 Ocak tarihinde oynanan karşılaşmanın 20. dakikasında bir pozisyonda ayağı kırılan Aydın Yılmaz sezonu kapatmıştı.

        Forma şansı bulmaya başladığı dönemde böyle bir sakatlık yaşamayan Aydın Yılmaz yeni sezon öncesi takım arkadaşlarının bir çoğu tatilde bir kaçı da Dünya Kupası'nda iken kendisi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde her gün tek başına antrenman yapıyor. 2014-2015 sezonuna yeni teknik direktörüyle girecek olan Galatasaray'da Aydın Yılmaz sezon öncesi kampa hazır giderek hocasının gözüne girmek istiyor.

        Yeni teknik direktörünü henüz netleştiremeyen Galatasaray, 11 Haziran'da Avusturya'da hazırlık kampı yapacak. Sarı-kırmızılı ekip burada Lask Linz, Bayer Leverkusen, SK Vorwats Steyr ve Rapid Wien ile hazırlık karşılaşmaları yapacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ