Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi real madrid atletico madrid şampiyonlar ligi finali, real madrid atletico madrid şampiyonlar ligi finali fotoğrafları, atletico madrid taraftarları - Futbol Haberleri

        Şampiyonlar Ligi Finali'nde Real Madrid'e yenilerek büyük üzüntü yaşayan Atletico Madrid'de kaptan Gabi, rakiplerinin kazanmayı hak ettiğini söyledi. Bir yıl boyunca dişe diş bir mücadele sergilediklerini söyleyen başarılı orta saha, takımlarıyla gurur duyduklarını söyledi.

        Gabi, "Futbol bu. Zamanı kullandılar, eşitliği buldukar ve uzatmalarda da bizi oldukça yordular. Üstün geldiler ve kazandılar. Onları tebrik ediyorum çünkü hak ettiler" diye konuştu.

        Sezonu değerlendiren Gabi, "Gücümüz yettiğince mücadele ettik ve hayvanlar gibi savaştık. Bu takımla gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

        Maçı sekerek tamamlayan Juanfran ise Sergio Ramos'un golünün kendilerini demoralize ettiğini söyledi. Juanfran, "Ramos'un golü bize ağır hasar verdi. Zor bir finaldi, iki takım da kazanabilirdi. Real Madrid'i kutluyoruz, Atletico Madrid bir gün yine final oynayacaktır" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ