Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Bilic'ten Eto'o'ya hayır, Bilic Eto'o'yu istemedi, Bilic'in Eto'o kararı, Eto'o Beşiktaş transfer - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR / ÖZEL HABER - Kartal YİĞİT

        Vodafone Arena’da taraftarına bir yıldız izletmek isteyen Beşiktaş’ta gündem Samuel Eto’o... Menajerler tarafından önerilen Kamerunlu yıldızın ismi bile taraftarı heyecanlandırmaya yetiyor. Ancak bu konuda teknik ekip ne düşünüyor? İşte bu konu geçtiğimiz günlerde teknik direktör Slaven Bilic ile başkan Fikret Orman’ın bir araya geldiği zirvede masaya yatırıldı.

        Orman, üstlenilecek maliyet de göz önünde tutularak Kamerunlu’nun takıma ne kadar yararlı olacağı konusunda Bilic’e fikrini sordu. Toplantıda söz Bilic’e geldiğinde başarılı teknik adam kimsenin beklemediği sözler söyledi.

        Bilic, “Öncelikle Eto’o’nun kariyerine kimse laf edemez. Ancak transfer yaparken her şeyi göz önünde

        bulundurmalıyız. Oyuncunun istekleri, ne beklediği ve maliyeti... Samuel Eto’o artık kariyerinin sonlarına geldi. Bu bir risk. Bize ne verir bilinmez” ifadelerini kullandı.

        TRANSFER RAFA KALKTI

        Bilic’in Eto’o ile ilgili can alıcı sözleri ise daha sonra ağzından döküldü. Rusya’da görev yaptığı döneme göndermede bulunan Bilic’in “Eto’o’yu Rusya’dan biliyorum. Anzhi’de Hiddink’i çıldırtmıştı. İpler Eto’o’nun elindeydi. İdman saatlerini bile O’na göre ayarlıyorlardı. Açıkcası Eto’o bizi bozar. Bu paraları vermek hata olur” dediği öğrenildi. Teknik direktör Slaven Bilic’in bu yaklaşımı sonrası Eto’o konusunda yönetimin herhangi bir girişimde bulunmayacağı ve transferin rafa kaldırıldığı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ