Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Jelavic transfer, Beşiktaş Vodafone Arena, Beşiktaş transfer, İngiltere - Beşiktaş Haberleri

        Hırvat futbolcunun tüm isteklerini kabul eden Beşiktaş yönetimi Hull City'yle bonservis pazarlığına oturdu.

        FİKRET ORMAN'DAN EN AZ 3 TRANSFER SÖZÜ

        Vodafone Arena Stadı'yla birlikte uçuşa geçmeyi hedefleyen Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman kadronun Şampiyonlar Ligi seviyesine çıkması için en az 3 yıldız ismi kadroya katmak istiyor. Slaven Bilic'in transfer listesinin en başında olan isim ise Hull City'nin Hırvat yıldızı Nikija Jelavic...

        PRENSİP ANLAŞMASINA VARILDI

        Geçtiğimiz hafta İngiltere'ye bir çıkarma yapan Fikret Orman, Jelavic için Hull City'ye 5 milyon Euro'luk teklif sundu. 28 yaşındaki golcü için 5 milyon Euro'luk teklifi az bulan Hull City yönetimi Başkan Orman'dan süre istedi.

        Jelavic'in menajeriyle de bir görüşme yapan Fikret Orman, yıldız futbolcuya yıllık 1.8 milyon Euro önerdi. Nikija Jelavic, Milli Takım'dan hocası olan Slaven Bilic'in de ısrarıyla Beşiktaş'ın teklifine olumlu yanıt verdi. Golcü futbolcu ile prensip anlaşmasına varan Beşiktaş, Hull City'yle bonservis konusunda anlaşabilirse, Jelavic gelecek sezon siyah-beyazlı formayı giyecek.

        RANGERS'TAN PREMIER LİG'E GİTTİ

        27 Ağustos 1985 doğumlu yıldız futbolcu profesyonel kariyerine Hajduk Split formasıyla geçiş yaptı. Glasgov Rangers'ta muhteşem 2 sezon geçiren Jelavic bu performansıyla Premier Lig'in yolunu tuttu.

        (Haber7)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ