Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe transfer, Galatasaray transfer, Beşiktaş transfer, Aziz Yıldırım açıklama - Futbol Haberleri
        1

        HTSPOR / Ahmet Selim KUL

        YILDIRIM'DAN BOMBA AÇIKLAMALAR
        F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, dün taraftar grubu temsilcileri ile bir araya geldi. Başkan Yıdırım burada yaptığı konuşmada önemli açıklamalarda bulundu.

        2

        Şampiyonluk kutlamaları için “Bu şampiyonluğu sonuna kadar hak ettik. Karabük maçı muhtemelen cuma, cumartesi günü oynanacak. Biz de pazar günü kutlama yapacağız” derken; UEFA’nın verdiği cezaya da açıklık getirdi.

        3

        Yıldırım, “Bize haksız cezalar verdiler. UEFA 2 sene ceza kesti ama biz 3 sene ceza çekmiş olacağız. Bu nedenle Avrupa’ya gitme durumumuz var. CAS’tan gelecek gerekçeli kararı bekliyoruz” diye konuştu.

        4

        Aziz Yıldırım, daha dün Instagram hesabından F.Bahçe hakkında ‘Özledim’ mesajı yayınlayan Alex’in jubilesi hakkında ise “Kimseye jubile yapmam. Fikret Orman, Rüştü’nün jubilesi için bastırdı, ona da yapmadım. Alex 1 milyon Euro getirsin, yapayım. Volkan oğlum gibi, o gelse ona bile yapmam” dedi.

        5

        Yıldırım, teknik direktör Ersun Yanal’ın takımdaki geleceği ve yapılacak transferler için ise “Ersun Yanal’ın durumu belli değil, sezon sonu görüşeceğiz. Transfer için de bir 10 numara ve 2 yerli düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

        6

        TULUN, SARARER'İ GETİRİYOR
        Aslan, son olarak gurbetçi yıldız Sercan Sararer ile temasa geçti. Fatih Terim döneminde de sık sık gündeme gelen milli sol kanat için Almanya'da alt-yapı ile görevlendirilen Bülent Tulun nabız yokladı. Tulun, Almanya'da gözden düşen oyuncu ile bir görüşme yaptı. 24 yaşındaki genç oyuncu da, "G.Saray'a seve seve gelirim, bonservisimi çözün" yanıtı verdi.

        7

        2017 yılına kadar kulübü ile sözleşmesi bulunan Sercan için G.Saray, Almanlarla bonservis pazarlığı yapacak ve 500 bin euro gibi makul bir fiyata Stuttgart 'evet' derse, iş bitecek. B planı olarak da kiralama formülü masada. Aslan, yabancı kontenjanı ve yerli oyuncu eksikliği nedeniyle Sercan'da ısrar edecek.

        (Akşam)

        8

        İNAN'A CİTY KANCASI
        Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini ile sorun yaşayan Selçuk İnan'a Leicester City talip oldu. Premier Lig'e geri dönen İngiliz ekibinin, sarı-kırmızılı futbolcuya yıllık 2.5 milyon sterlin (haftalık 65 bin sterlin) teklif ettiği öğrenildi. Leicester'in Taylandlı patronu Vichai Srivaddhanaprabha'nın Premier Lig'de tutunacak bir kadro kurmak istediği ve Selçuk'un planları arasında önemli bir yerinin olduğu ifade ediliyor.

        9

        Leicester'in, Selçuk'a ilk teklifi şubat ayı içinde yaptığı, milli futbolcunun, Premier Lig'e çıkılması şartıyla söz verdiği de dile getirildi. City'nin 2016'ya kadar sözleşmesi bulunan Selçuk'u transfer edebilmesi için Galatasaray ile de anlaşması gerekiyor.

        10

        CANER İMZALIYOR
        Başkan Aziz Yıldırım'ın daha önce görüşerek söz aldığı Caner Erkin görüşmeye çağrılacak. Milli oyuncunun menajeri Batur Altıparmak en geç yarın kulübe davet edilecek. Daha önce 1.7 milyon euro önerilen Caner'e Gökhan Gönül'ün aldığı (maç başılarla birlikte) 2.5 milyon euro verilecek. Aziz Yıldırım'ın görüşmeyi yapacak yöneticilere, "Zorluk çıkarmayın" dediği de öğrenildi.

        11

        ROMA TRANSFERDEN VAZGEÇTİ
        Uzun süredir Salih Uçan'ı istediği haberleri çıkan Roma'nın bu transferden vazgeçtiği açıklandı. İtalyan ekibinin sportif direktörü Walter Sabatini'nin, "Uzun süredir izliyoruz ama bir gelişme göstermedi" dediği belirtildi. Roma, 19 yaşındaki Leandro Paredes ve Rafa Silva'yı takibe aldı.

        12

        SOLA SÜPER STAR
        Bu sezon bekleneni veremeyen ve takımı güçlendirmek için kolları sıvayan Galatasaray, yine bir dev isimle anılıyor. Sarı-kırmızılıların, Manchester United'da forma giyen Ashley Young ile ilgilendiği bildirildi. Football Direct News, G.Saray'ın, İngiliz ekibinde forma şansı bulmakta zorlanan futbolcunun peşine düştüğünü kaydetti.

        13

        YÖNETİM ŞARTLARI ZORLAYACAK
        Haberde, Galatasaray'ın sezon sonunda Manchester United'dan ayrılması beklenen Ashley Young için ilk girişimde bulunduğu ve oyuncunun kararını beklediği iddia edildi. Sarı-kırmızılı kulübün; 28 yaşındaki oyuncu için tüm şartları zorlayacağı belirtiliyor. ManU'nun, İngiliz yıldızı bonservisiyle vermeme ihtimaline karşılık, G.Saray'ın oyuncuyu kiralama yoluna da gidebileceği ifade edildi.

        (Fotomaç)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ