Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Passo lig nedir, Passolig nasıl kullanılır? Passolig'in faydaları, Passolig başlangıç tarihii possolig fenerbahçe - Futbol Haberleri

        E -Bilet ve Passolig uygulaması bu haftasonu yürürlüğe giriyor... Artık gişelerden bilet almak yok... Maç izlemek isteyen taraftarlar öncelikle bir Passolig çıkaracak ve izlemek istediği müsabaka için E-Bilet alarak stadyuma girebilecek. Yasa gereği tüm kulüpler bu uygulamaya katılmak zorunda. Ancak F.Bahçe, sisteme bu sezon kendi inisiyatifi doğrultusunda dahil olmadı...

        Kombinesi olmayan Sarı-Lacivertli taraftarlar artık bilet satışı da yapılmayacağı için, Kadıköy’de oynanacak sezonun son iki maçı olan Ç.Rize ve Karabük mücadelelerini stattan nasıl izleyeceklerini merak ediyor.

        1 MAÇIN BEDELİ 100 BİN LİRA

        F.Bahçe yönetimi, taraftarlarını mağdur etmemek adına ceza ödemeyi göza alıp Ç.Rize ve Karabük maçlarında seyircilerin stada girebilmesi için eski usül bilet satışı yapacak. Ancak Sarı-Lacivertliler, bunun için maç başına 100 bin lira ceza ödeyecek. Böylece taraftarlar sezonun son iki maçında takımlarını yalnız bırakmayacak. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, E-bilet ve Passolig uygulamaları için yapılan ‘fişleme’ iddialarına yanıt verdi. Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı Naci Arıkan ve yönetim kurulu üyelerini kabul eden Kılıç, burada yaptığı konuşmada “Fişleme iddiaları beni çok üzdü. Bir kişinin fotoğrafı ve TC kimlik numarası üzerinden fişleme olmaz. Uygulamanın böyle bir amacı yok” dedi.

        MURAT KAPLAN: KARTI BAŞKASINA VEREMİYORSUN!

        Beşiktaş taraftarının Passolig protestosunu başlatan Murat Kaplan, Habertürk’e yaptığı açıklamada bu uygulamayla insanların fişlendiğini söyledi. Kaplan, “Fişleme yapıyorlar. Bireyin bir çok özel bilgisi alınıyor. Bilet aldınız, daha sonra hastalandınız. Sizin yerinize maça başkası gidemiyor” şeklinde konuştu. E-Bilet Komisyonu Başkanı ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Öksüz, Passolig ve E-Bilet ile ilgili Habertürk’e açıklamalarda bulundu... Şuana kadar Türkiye genelinde 60 bin kartlandırma yapıldığını belirten Öksüz, Beşiktaş-Fenerbahçe maçıyla ilgili ise “Şu ana kadar 15 bin Beşiktaş taraftarı Passolig için başvurdu. 7 bin de E-Bilet başvurusu var” dedi.

        "FİŞLEME İDDİALARI ÜZÜCÜ"

        Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, E-bilet ve Passolig uygulamaları için yapılan ‘fişleme’ iddialarına yanıt verdi. Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı Naci Arıkan ve yönetim kurulu üyelerini kabul eden Kılıç, burada yaptığı konuşmada “Fişleme iddiaları beni çok üzdü. Bir kişinin fotoğrafı ve TC kimlik numarası üzerinden fişleme olmaz. Uygulamanın böyle bir amacı yok” dedi.

        FARUK ÖKSÜZ: 60 BİN KİŞİ BAŞVURDU

        E-Bilet Komisyonu Başkanı ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Öksüz, Passolig ve E-Bilet ile ilgili Habertürk’e açıklamalarda bulundu... Şuana kadar Türkiye genelinde 60 bin kartlandırma yapıldığını belirten Öksüz, Beşiktaş-Fenerbahçe maçıyla ilgili ise “Şu ana kadar 15 bin Beşiktaş taraftarı Passolig için başvurdu. 7 bin de E-Bilet başvurusu var” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ