Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Barcelona yeni hocası, Barcelona teknik direktörü, Barcelona Klopp, Barcelona Simeone - Futbol Haberleri

        UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid'e elenen ve La Liga'da en son Granada'ya mağlup olarak içinde bulunduğumuz sezon için hedeflerinden uzaklaşan Barcelona'da, teknik patron Gerardo Tata Martino'nun takımdan gönderileceği iddia edildi.

        Alınan başarısız sonuçların ardından faturanın kesildiği Arjantinli teknik adamın artık Barcelona'da kalmak istemediği ve Katalan ekibi ile olan sözleşmesinin sezon sonunda karşılıklı olarak feshedileceği belirtildi.

        ADAYLAR ÇOK CİDDİ!

        Katalan ekibinde Tata Martino'dan boşalacak olan teknik direktörlük koltuğu için Diego Simeone, Ernesto Valverde, Villas-Boas ve Jurgen Klopp gibi isimlerin adı geçerken, bu isimler arasında en güçlü adayın Borussia Dortmund'un çalıştırıcısı Jurgen Klopp olduğunun altı çizildi.

        UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e elenerek kupanın dışında kalan ve Bundesliga'da da Bayern Münih'in hegemonyasına bir türlü son veremeyen Alman teknik adamın, bu teklife sıcak bakacağı iddia edildi.

        Ayrıca aynı haberde Jurgen Klopp transferinde pürüz çıkması durumunda deneyimli teknik adamın plasesinin Atletico Madrid ile başarıdan başarıya koşan Arjantinli teknik adam Diego Simeone olduğu kaydedildi.

        (Sporx)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ