Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Aykut Demir vukuat, Emre Belözoğlu vukuat, Batuhan Karadeniz vukuat, Emre Belözoğlu küfür - Trabzonspor Haberleri
        1

        Rostov ile oynanan maçta sakatlanarak tedavi sürecine giren Trabzonspor'un 'Komando' lakaplı savunma oyuncusu Aykut Demir'in vukuatları bitmiyor. 2 Eylül'de Karadeniz Teknik Üniversitesi Fen Fakültesi binasındaki bir pencereye isabet eden merminin Trabzonsporlu futbolcu Aykut Demir'in tabancasından çıktığı tespit edilirken, savunma oyuncusu bu sabah saatlerinde kız kardeşi D.D'yi kontrole götürdüğü doktor ile kavga etti.

        2

        Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde hasta olan kız kardeşi D.D'yi Medical Park Hastanesi'ne götüren Demir, kardeşinin sağlığı hakkında acil doktorundan bilgi almak istedi. Ancak doktor savunma oyuncusu ile bilgileri paylaşmayınca olanlar oldu. Kendisine kullanılan ifadeler üzerine oldukça sinirlenen savunma oyuncusunun görevli doktora saldırdığı öğrenildi. Araya giren güvenlik görevlilerini de darp ettiği ifade edilen Demir zor sakinleştirildi.

        3

        Aykut Demir'in son vukuatı sonrası araştırma başlatan Trabzonspor Yönetimi ise oyuncunun durumunu tartışmaya açtı. Bu sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle stresli günler geçirdiği öğrenilen oyuncunun olaylarla gündeme gelmesi de bordo-mavili yönetimin keyfini kaçırmaya başladı. Trabzonspor forması giyen bir oyuncunun bu tür olaylara adının karışmasından rahatsız olan yönetimin, Aykut Demir'i devre arasında göndermeyi planladığı belirtiliyor.

        (İHA)

        4

        VUKUATLI FUTBOLCULAR

        BATUHAN KARADENİZ
        - Beşiktaş'ta Ertuğrul Sağlam döneminde, Fener derbisinde bomboş durumdaki Higuain’e pas vermedi, nedenini ise “Kral yapmayacaksın, kral olacaksın” şeklinde açıkladı.
        - Eskişehir’e kiralık gönderildiğinde “Görüşürüz” diyen Mustafa Denizli’ye “Döndüğümde sen burada olacak mısın ki” yanıtını verdi.

        5

        - Eskişehir forması giyerken, Fenerbahçe maçı öncesinde kamptan kaçtı ve bir gece kulübünde boy gösterdi.
        - Kırmızı ışıklarda durmayı sevmediğini söyledi “Cezası neyse öderim” dedi.
        - Eskişehir forması giyerken Beşiktaşlı ünlü futbolcu Guti’ye maç öncesinde “Naber lan Guti” diyerek seslendi.
        - "Samet Aybaba beni istese tutardı, benim inisiyatifim olsa belki onu takımda tutmazdım” dedi.

        6

        - Otelden kaçıp geceyi barda geçirdi, kadro dışı kaldı.
        - Abdullah Avcı tarafından milli takım kapına davet edilen Batuhan, “Hocam kusura bakmayın. Ben planımı yaptım, tatile gideceğim” diye cevap verir.
        - Bir dostluk maçında, Raul Gonzeles'le el sıkıştıktan sonra formasıyla elini temizledi.

        7

        ENGİN BAYTAR
        -Trabzon’da oynarken, Eskişehir maçında Şenol Güneş oyundan alınca, tepkisini el-kol hareketleriyle gösterdi. Güneş’in yardımcısı Şeref Çiçek’i itti.
        -Eskişehir’de oynarken, Beşiktaş maçında takım arkadaşı Youla ile saha içinde tartıştı. Rıza Çalımbay tarafından hemen oyundan alındı, kadro dışı bırakıldı.

        8

        -Trabzon’un kazandığı Bursaspor maçı sonrası taraftarlara 3’lü çektirdi. Şenol Güneş, “Cenaze evinde düğün olmaz. Hayatımız Engin Baytar’ı uyarmakla geçiyor” dedi.
        -Trabzon formasıyla, Sivas maçının ilk yarısında Burak Yılmaz ile pas yüzünden tartıştı. Yedek kulübesine dönüp, “Beni oyundan çıkarın” diye işaret yaptı.
        -Bordo-Mavili takımda, Konya maçında Şenol Güneş’in kendisini kadroya almamasına sinirlendi. Bu yüzden öfkelenip soyunma odasında kavga çıkardı.

        9

        -G.Saray‘ın 2-1 kazandığı Sivas maçında, Yiğidolar’ın kalecisi Borjan’a kafa atıp kırmızı kart gördü.
        -G.Saray-F.Bahçe TFF Süper Kupa maçında hakem Cüneyt Çakır’a saldırdı. 11 maç cezaya çarptırıldı.
        -1461 Trabzon maçında aşırı sinirlenen ve kendisine hakim olamayan Engin, formasını yırttı.

        10

        MARİO BALOTELLİ
        -Antreman sahası yakınlarında trafik kazası yaptı. Polis, İtalyan yıldıza arka cebinde neden 5 bin sterlin taşıdığını sordu. Mario ise bu soruya şöyle cevap verdi: “Çünkü zenginim.”
        -Antremanda genç takım oyuncularına dart oku fırlattı. ‘Amacım makara yapmaktı’ dedi.
        -Balotelli ve erkek kardeşi Enock, Brescia’da bulunan bir kadın cezaevi çevresinde dolaşırken yakalandı. Polise bunun sebebini; “Sadece merak ediyorduk” diyerek açıkladı.
        -Evinin banyosunda havai fişeklerle oynadı. Havlu ve perdenin yanmaya başlamasının ardından evi terk etti.

        11

        -Annesinin temizlik malzemesi alması için dışarı yolladığı Balotelli, birkaç saat sonra bir karavan, bir trambolin ve iki scooter ile eve döndü!
        -Yılbaşında Manchester sokaklarında Noel Baba kıyafeti giyerek sokaktan geçenlere para dağıttı.
        -İngiltere’de bir pub’a gidip, durup dururken bardaki herkesin hesaplarını ödedi.

        12

        RİCARDO QUARESMA
        -Avrupa Ligi’nde Dinamo Kiev’le oynanan karşılaşmada rakibine kızıp tekme atmış ve 3 maç ceza almıştı.
        -Ankara’daki Gençlerbirliği maçında taraftara küfrederek tepki çekmişti.

        13

        -Devre arasında sakatlık sürecini ülkesi Portekiz’de geçirmek istemişti. Yönetim buna onay vermiş ancak hastaneden raporlarını göndermesini talep etmişti. Yapılan araştırmada Quaresma’nın hastaneye hiç gitmediği ortaya çıkmıştı.
        -F.Bahçe derbisi öncesi İnönü’de oynanan Mersin İY maçında topu kaptırdıktan sonra rakibine ‘anlamsız’ bir tekme atıp kızarmış ve Kadıköy’de takımı yalnız bırakmıştı.

        14

        DİEGO LUGANO
        -F.Bahçe-Eskişehirspor maçının devre arasında soyunma odasına giderken Sezer’in üzerine yürüyüp duvara doğru iteledi.
        -Beşiktaş derbisinde Ferrari’yi tahrik etti. İtalyan oyuncunun kendisine dirsek atarak kırmızı kart görmesine neden oldu.
        -Gaziantep maçında Emre Güngör ile mücadelesinde formasını çıkardı. Yerdeki Wagner’in üzerine bastı.

        15

        EMRE BELÖZOĞLU
        -Türkiye-Macaristan maçı sonrası kendisini eleştiren basına 'kol' işareti yaptı
        -Konya'da bir gazeteciye 'seni sabaha kadar döverim' dedi, Milli Takım kaptanlığı alındı
        -Kayseri deplasmanında Cangele'ye boğaz kesme işareti yaptı...

        16

        -Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde boğazını sıkan Deivid'e 'seni fena yaparım' dedi
        -Diyarbakırspor maçında hakem Suat Arslanboğa'nın eline vurdu
        -Manisaspor maçında rakibi Nizamettin'in üzerine hızla giderek ağır küfürler etti

        17

        ARDA TURAN
        -Galatasaray'da oynadığı dönemde antrenmanda tatsız bir olay yaşandı. İdman maçında Arda, kendisine sert giren Caner’e çıkıştı. “Kim oluyorsun sen ya” yanıtını alınca da takım arkadaşına yumruk attı. Caner'in dudağı patladı.
        -22 Kasım 2006 tarihinde Fransa'da Bordeaux ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçında rakibi Jurietti'nin yaptığı harekete sinirlenen Arda Turan, rakibine kafa attı. Kırmızı kart gören Arda, UEFA'dan 3 maç ceza aldı.

        18

        -Tarih 12 Nisan 2009.. Galatasaray - Fenerbahçe derbisi 0-0 sona erdi. Karşılaşmanın son dakikasında ortalık savaş alanına dönmüştü. Yaşanan gerginlikte Arda Turan, Fenerbahçeli Semih'in boğazına sarılmıştı.

        19

        VOLKAN DEMİREL
        -Milli Takım’ın Avusturya kampı: Kaleci Volkan Demirel ile Foto Muhabiri Vedat Danacı arasında gerginlik yaşandı. Fotoğraf çekmesine kızdığı Danacı’nın üzerine yürüyen Volkan, hakaretlerde bulundu. Volkan, yaşanan olayla ilgili Twitter hesabı üzerinden açıklama yaptı. Volkan sözlerine ‘’Bugüne kadar düzgün işini yapan kimseye saygısızlık yapmadım. Ancak ben de aynı saygıyı karşı taraftan bekliyorum’’ ifadeleriyle başladı.

        20

        -Türkiye-Çek Cumhuriyeti Euro 2008 grup karşılaşması: 2-0’dan 3-2’ye çevirilen efsane maçın son dakikalarında Volkan Çek forvet Koller’le tartışmasında oyuncuyu iterek yere düşürdü. Karşılaşmada 3 oyuncu değişikliği hakkını da kullanan ay yıldızlılarda kaleye Tuncay Şanlı geçti. Tedirginlikle geçen son dakikaların ardından Milli takım çeyrek finale yükselse de yaşanan olay akıllara Volkan’ın yaptıklarıyla kazındı.

        21

        -28 Mart 2010- Turkcell Super Lig 27. hafta maçı: Fenerbahçe mücadelede Selçuk’un golüyle 1-0 öne geçti. Maçın uzatma dakikalarında yine Volkan Demirel sahne aldı. Topu kalçasıyla kontrol etti. Ertesi gün yaptığı açıklamada “Amacım rakiple dalga geçmek değildi. Sadece şov yapmak istedim” dedi.

        22

        FELİPE MELO
        -Galatasaray'a Juventus'tan kiralık olarak transfer edilen ve aldığı astronomik ücretle kamuoyunu uzunca bir süre meşgul eden Felipe Melo'nun sarı-kırmızılı takımın sezon öncesinde Yunanistan'da Olympiakos ile oynadığı maçta İspanyol Albert Riera'ya yerden yataraken yaptığı hareket dikkatlerden kaçmadı.

        23

        -Galatasaray forması altında ilk resmi maçına Atatürk Olimpiyat Stadı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında çıkan Felipe Melo, Mahmut Tekdemir'e kafa attı. Bir pozisyon sonrası Melo, arkasından geldiği Mahmut'a kafa atarken, yerde kalan oyuncu bir süre kalkamadı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor teknik heyeti ve oyuncularının itirazlarına rağmen, hakemler müdahaleyi göremediği için Brezilyalı futbolcu kırmızı kart görmekten kurtuldu.

        24

        -Beşiktaş ile Galatasaray arasında İnönü Stadı'nda oynanan derbi maçın ardından siyah-beyazlı tribünler ile girdiği dialogların ardından tedbirli olarak profesyonel disiplin kuruluna sevkedilen Felipe Melo, 1 maçlık cezaya çarptırılmıştı. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Felipe Melo'nun Beşiktaş tribünleri ile yaşadığı dialogun ardından Brezilyalı futbolcuya tepki göstermiş ve daha dikkatli olması konusunda ciddi uyarılarda bulunmuştu.
        -Galatasaray'da takım arkadaşı Riera ile kavga etti. İspanyol oyuncuya yumruk atıp gözünü morarttı.

        25

        BURAK YILMAZ
        - Burak, soyunma odasında Teknik direktör Şenol Güneş ile tartıştı
        - Galatasaray’a transfer olan Engin Baytar ile yumruklaştı.
        - Kolombiyalı oyuncu Teofilo’ya yumruk atarak hareketlerde bulundu.

        26

        FABİO BİLİCA
        -Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan mücadelede Fabio Bilica, 66. dakikada takımı 1-0 öndeyken siyah-beyazlı ekibin kazandığı penaltı sonrasında, atışın yapılacağı noktayı kazıyarak Türk futbol tarihine geçmişti. Bilica'nın kazdığı kuyu taraftarlar arasında adeta bir "geyik" patlamasına yol açarken maçta hakem Hüseyin Göçek Brezilyalı oyuncuyu sarı kart ile cezalandırmıştı.

        27

        -Bilica, Caner ile idmanda kapıştı. İdmandaki bir ikili mücadele sırasında ikili arasında gerilim yaşandı. Bu gerilim kameralara da yansıyan bir kavgaya dönüşürken, Bilica'nın Caner'in saçını arkadan ilginç bir şekilde çekmesi herkesi şaşırttı. Bu olaydan bir süre sonra kaptan Alex de Souza, Bilica'nın bu hareketini idmanda taklit etti ve Gökhan Gönül ile Niang'a takılarak bu skandalı esprili bir şekilde değerlendirdi.

        28

        -Bilica, sabah erken saatlerde kırmızı ışıkta bekleyen motokuryeye arkadan çarptı. Kazaya sebep olan cip ise, hızla olay yerinden uzaklaşırken, kaçma anı yol üzerindeki MOBESE kamerası tarafından görüntülendi. Yapılan inceleme sonucunda aracı, Bilica'nın kullandığı anlaşıldı. Bilica daha sonra polise ifade verirken, olay yerinden kaçmasının nedeninin bir anlık korku olduğunu ileri sürdü.

        29

        KAZIM KAZIM
        -Yer İnönü Stadı... Beşiktaş ve Fenerbahçe kozlarını paylaşıyorlar... Sahaya ilk 11'de çıkan Kazım, maçın yan hakemine küfür ettiği gerekçesiyle mücadelenin 75. dakikasında gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
        -Kazım'ın adı bu kez bir skandalla anıldı. Genç oyuncu, eski Real Madrid'li Roberto Carlos ve Brezilyalı diğer takım arkadaşları Gökçek Vederson ve Bilica'yla birlikte bir otel odasında seks partisi düzenlemiş, partiden sonra ise lüks otelde çalışan bir temizlikçinin odada bulduğu kelepçelerle skandal patlak vermişti.

        30

        -Galatasaray'ın devre arasında Fenerbahçe'den transfer ettiği Kazım Kazım, Fenerbahçe'ye attığı golden sonra sarı-lacivertli takımın yedek kulübesine koşarak Aykut Kocaman ve Fenerbahçeli yedek oyuncular karşısında sevincini yaşadı.

        31

        JOEY BARTON
        Queens Park Rangers'ta oynadığı dönemde Manchester City ile oynanan maçta Agüero'ya tekme, Tevez'e dirsek, Kompany'e kafa atarak 12 maç ceza aldı.
        -Sokak ortasında kavga etmek ve mülkiyet alanına saldırmak suçlarından 2 kere mahkemeye çıkan Joey Barton, toplam 7 ay hapis cezası aldı. Ancak bu cezanın 77 gününde hapiste kaldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ