Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Şekip Mosturoğlu, Şekip Mosturoğlu açıklama, Şekip Mosturoğlu şike göndermesi - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki lig yarışı kızışırken, yapılan transferler konusunda da yeni bir polemik oluşmak üzere. Fenerbahçe yöneticisi Şekip Mosturoğlu, mikro blog sitesi twitter üzerinden, Galatasaray’ın Veysel Sarı transferini değerlendirdi ve ezeli rakiplerine önemli bir suçlamada bulundu.

        Sarı lacivertli ekibin Hukuk İşlerinden Sorumlu yönetim kurulu üyesi olan Mosturoğlu, “Oynanmış bitmiş maçtan sonra yapılan transfer görüşmesi bile transfer vaadi ile teşvik olarak kabul edildiğine göre.. Veysel ile hiç görüşme yapılmadan transfer yapılmış” ifadelerini kullarak, ezeli rakibine “teşvik” imasında bulundu.

        Bilindiği gibi Veysel Sarı’nın ismi transfer döneminde Galatasaray ve Beşiktaş ile anılmış, oyuncu bu süreçte diğer takımlarla görüşmeler yapıp, takımıyla sözleşme uzatmayınca kadro dışı bırakılmıştı. Veysel, Eskişehirspor’un Fenerbahçe’yi 2-1 yendiği maçta da kadroda olmadığı için forma şansı bulamamıştı. Eskişehirspor’un ligde bu haftaki rakibi ise, Veysel Sarı’nın transfer olduğu Galatasaray.

        Veysel Sarı hakkında sarı-kırmızılı takım da transferle ilgili resmi görüşmelere başlandığı açıklamıştı.

        GALATASARAY'DAN SERT CEVAP

        Galatasaray’a Veysel Sarı transferi için “teşvik” imasında bulunan Fenerbahçe yöneticisi Şekip Mosturoğlu’na, Galatasaray yöneticisi Şükrü Ergün’den bomba bir yanıt geldi.

        Radyospor’da Şekip Mosturoğlu’nun Galatasaray için “teşvik imasında” bulunmasını yorumlayan Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, önemli bir imada bulundu.

        Ergün, “Şekip Bey’in sözlerini görmedim sadece duydum. Metni inceletiyoruz, suç unsuru görürsek yargıya gideceğiz. Kişi karşısındakini de kendisini gibi bilirmiş. Açıklama yapmayı zul addederim. Tek söylenecek kişi karşısındakini de kendisi gibi bilir. Eğer suç unsuru varsa hesabını sorarız” dedi.

        Ergün’ün “Kişi karşısındakini de kendisini gibi bilirmiş” açıklaması, Yargıtay tarafından şike ve teşvik suçu onanan Şekip Mosturoğlu’na büyük bir gönderme oldu. Mosturoğlu’nun bu konuda ne yanıt vereceği merak konusu oldu!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ