Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Veysel Sarı, Vesysel Sarı Galatasaray, Veysel Sarı transfer, Veysel Sarı transfer Galatasaray - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray, Veysel Sarı ve Arjantinli savunma oyuncusu Guillermo Burdisso için KAP'a açıklama yaptı.

        VEYSEL SARI

        Galatasaray Sportif Sınai ve Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Veysel Sarı ve kulübü Eskişehirspor ile oyuncunun transferi konusunda resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir" denildi.

        ESKİŞEHİRSPOR DA TRANSFERİ AÇIKLADI

        Eskişehirspor yönetimi tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

        "Profesyonel futbolcumuz Veysel Sarı ile olan sözleşmemiz, 230.000 €'su futbolcunun kendisinden, 700.000 €'su Galatasaray Spor Kulübünden olmak üzere toplam 930.000 € karşılığında feshedilmiş olup, futbolcunun Galatasaray Spor Kulübüne transferine izin verilmiştir. Veysel Sarı'ya Eskişehirspor'a yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eder, futbol yaşamında başarılar dileriz. Eskişehirspor Kulübü Yönetim Kurulu."

        BURDISSO İÇİN AÇIKLAMA

        Galatasaray, Veysel Sarı’dan sonra savunma oyuncusuBurdisso için de transfer görüşmelerine başlandığını KAP’a bildirdi. Yapılan açıklama şöyle "Profesyonel futbolcu Guillermo Enio Burdisso ve kulübü Club Atletico Boca Juniors ile oyuncunun 2013-2014 futbol sezonu 2.yarısı için geçici transferi konusunda resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir."

        VEYSEL ALACAĞINDAN VAZGEÇTİ

        Kulübü ile sözleşmesini uzatmadığı için devre arası kampına katılmayan ve uzun süredir takımla antrenmanlara çıkmayan Veysel Sarı, Galatasaray'a gelmek için kırmızı siyahlı kulüpten alacağı olan 800 bin liradan da vazgeçti. Galatasaray ise Eskişehirspor'dan Necati Ateş ve Erman Kılıç transferlerinden olan 400 bin euro'luk alacağını sildi.

        Bu transferde Fenerbahçe'nin de devreye girdiği ve Ersun Yanal'ın eski öğrencisi olan Veysel'i istediği iddia edilirken, Veysel sarı kırmızılı kulübü tercih ederek Galatasaray'da oynamak istediğini Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan'a ilettiği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ