Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Seçimi kaybetmesine rağmen üyelerden Mehmet Ali Aydınlar'a tam destek geldi - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR

        Mehmet Ali Aydınlar cephesinde kaybedilen kongre sonrasında hüzün vardı... Sonuçların belli olmasından sonra Ülker Sports Arena’nın yanındaki seçimofisinde Aydınlar ve kendisine destek veren üyeler bir araya geldi. Aydınlar, burada yaptığı konuşmada, “26 sene boyunca gördüğümen iyi yönetim kurulu idi. Hepsi çok önemli isimlerdi. Hepsine teşekkür ediyorumsizlerin huzurunda. Evden çıkarken eşime, ‘Kazansam da kaybetsemde sevineceğim’ dedim. Evime, aileme, işime dönüyorum. Sorumluluklarımvar. Biz demokratikmücadele ettik. Muhasebesini digerleri yapsın. ‘Cemaatçi’ dediler. Kimcemaatçi kimdeğil gördüler. Önemli olan Fenerbahçe... Fenerbahçe böyle bir yönetime sahip çıktı. Tebrik ediyorum. 15 senede böyle kongre yaşandı, bunu biz sağladık. Eski sistemin devametmesini engelledik hiç değilse. Biz Fenerbahçelilik görevimizi yaptık. Kongre üyelerine teşekkür ediyorum. Yeni yönetime de başarılar diliyorum” dedi.

        ‘SONUNA KADAR DESTEK’

        Kendisine destek veren kongre üyelerine hitaben yaptığı bu konuşma sonrasında Mehmet Ali Aydınlar’a tam destek geldi. Üyeler, “Devam et başkan bırakma” dediler. Bu tepkilere Aydınlar, sessiz kaldı. Aydınlar, listesine aldığı isimlere de teşekkür edip seçim bürosundan ayrılırken, üyelerin ortak görüşü, “Başkanımız devam etme kararı alırsa, bir kez daha aday olursa sonuna kadar destek oluruz. Tüm sülalemizle yine arkasında duracağız” görüşünde birleştiler.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ