Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Vefat eden Beşiktaş'ın efsane futbolcularından Ali İhsan Karayiğit (86) için tören düzenlendi - Beşiktaş Haberleri

        Akaretler'de bulunan kulüp binasında gerçekleştirilen törende, Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, divan kurulu başkanı Yalçın Karadeniz, kulüp ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, genel sekreter Mesut Urgancılar, yönetim kurulu üyesi Yalçın Kaya Yılmaz, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Ali İhsan Karayiğit'in eşi Gülçin Karayiğit ve çok sayıda kulüp üyesi hazır bulundu.

        Yaptığı konuşmada, Ali İhsan Karayiğit'in futbolcu, teknik adam ve yönetici olarak Beşiktaş'a büyük hizmetleri bulunduğunu aktaran Fikret Orman, ''Bizi biz yapan, Beşiktaşlı yapan eski çınarlarımızdan birini kaybettik. Hepimizin başı sağ olsun. Bizler gücümüzü özümüzden, bu insanlardan alıyoruz'' diye konuştu.

        Yalçın Karadeniz ise Beşiktaş'ın önemli değerlerinden birini uğurladıklarını dile getirerek, ''Futbol oynadığı zamanlarda Türkiye'nin en önemli oyuncularından biriydi. Yaptıkları hepimizin zihninde duruyor. Allah, Ali İhsan ağabeyimizi hiçbirimize unutturmasın'' ifadelerini kullandı.

        Törende Ali İhsan Karayiğit için dualar okunup, helallik alındı. Eşi Gülçin Karayiğit de taziyeleri kabul etti.

        Ali İhsan Karayiğit'in tabutu tören sonunda omuzlara alınarak cenaze aracına konuldu ve cenaze namazı için Teşvikiye Camisi'ne götürüldü. Karayiğit, cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ