Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Sosyal medyada sözleşen Fenerbahçeliler, sarı-lacivertli formaya veda eden Brezilyalı kaptanlarının evinin önünde buluşacak. Saat 21.30'da Kavacık Acarkent A Kapısı önünde toplanacak. - Fenerbahçe Haberleri

        Sosyal medyada sözleşen Fenerbahçeliler, sarı-lacivertli formaya veda eden Brezilyalı kaptanlarının evinin önünde buluştu. Taraftarlar, Alex'in Kavacık Acarkent'teki evinin önünde toplandı.

        "FENERBAHÇE'YE BAŞKAN OLSANA"

        Alex evinin kapısına çıktı, bazı taraftarlar Brezilyalı yıldızın elini öperek sevgi gösterisinde bulundu. Tecrübeli oyuncunun gözleri doldu ve evine geri döndü. Taraftarların "Başkan olsana, başkan olsana, Fenerbahçe'ye başkan olsana" diye tezahürat yapmaları dikkatlerden kaçmadı.

        GALATASARAY VE BEŞİKTAŞLILAR DA GİTTİ

        Alex'in evine gidenlerin arasında "Feda" tişörtü giyen bazı Beşiktaşlılar ile Galatasaraylılar da vardı.

        "BU TARAFTARI UNUTMAYACAĞIM"

        Evinin penceresinden Türkçe olarak "Benim için çok zor zaman" diyen Alex daha sonra "Bu taraftarı hiç unutmayacağım. Her şey için teşekkür ederim" şeklinde tweet attı.

        AZİZ YILDIRIM TİŞÖRTÜ YAKILDI

        Alex'in eşi Daianne pencereye Fenerbahçe formasıyla çıktı. Daianne de Souza gözyaşlarını tutamadı. Bazı taraftarlar, ilerleyen dakikalarda üzerinde Aziz Yıldırım'ın fotoğrafının olduğu tişörtü yaktı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ