Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Alex'in Fenerbahçe'den ayrılışına İbrahim Tatlıses'ten Murathan Mungan'a, Harun Tekin'den Ata Demirer'e birçok sanatçı tepki gösterdi. Üstelik bunların birçoğu Galatasaraylı'ydı - Fenerbahçe Haberleri

        MURATHAN MUNGAN (FENERBAHÇELİ): Fenerbahçeliyim ama Alex'in gidişine üzülmek için ille de Fenerbahçeli olmak gerekmediğini düşünüyorum. Futbol da ortak değerler gerektirir.

        İBRAHİM TATLISES (FENERBAHÇELİ): Alex gitti. Aykut hoca artık bizi kümeye taşır. Allah bütün Fenerbahçelilere yardim etsin.

        ATA DEMİRER (GALATASARAYLI): Her Fener derbisinden önce 'İnşallah oynamaz' diye dua ettiğimiz adam 'Bir Galatasaraylı olarak seni seviyorum hoşçakal Alex! Gercek yetenek!

        HARUN TEKİN (GALATASARAYLI): Alex böyle gönderilmez.

        ŞORAY UZUN (GALATASARAYLI): Alex!!! Bir Cim Bomlu olarak futbolun ve kişiliğinin önünde saygıyla eğiliyorum. En kıymetli rakibimizdin

        SELÇUK ERDEM: İlk defa futbol yorumu yapacağım; ayıp lan!

        CEM DAVRAN (GALATASARAYLI): Tam bize göre bir muhabbet. Üç gün önce heykelini diker, üç gün sonra kovarız. Vatana hoşgeldin Alex de Souza.

        ALİŞAN (FENERBAHÇELİ): Böyle bir son bize hiç yakışmadı hem de hiç! 1.5 yıldır arkanızda duran taraftara hediyeniz bu mu! Günah günah... ALEX ALEX ALEX

        BURAK ÖZÇİVİT (FENERBAHÇELİ): Giden hiçbir şampiyonluğa bu kadar üzülmemiştim. Alex'e bu yaptırılan taraftarı karşısına alma biçimidir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ