Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarları Aykut Kocaman'ı istifaya çağırdı... - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / Necati METE

        Kasımpaşa yenilgisi Fenerbahçeli taraftarları kelimenin tam anlamıyla isyan noktasına getirdi. Maçta kalesinde ilk golü 73. dakikada gören Sarı-Lacivertliler’de taraftarlar, “Aykut ne oluyor, takım niye koşmuyor?”, “O forma kutsaldır nasip olmaz herkese”, “Koskoca Fener’i ne hale getirdiniz” şeklinde tempo tuttu. 77. dakikada yenilen ikinci golden sonra da taraftarlar, “Sabrımız taşıyor adam gibi oynayın” diye bağırdı. Taraftarlar “Aykut istifa” diye protestolarını sürdürürken, “Aykut n’olur severek ayrılalım” şeklindeki tezahüratları ise dikkat çekiciydi.

        ‘AZİZ YILDIRIM ANONS YAPSANA’

        Karşılaşmanın son dakikaları oynanırken Sarı-Lacivertli taraftarlar bu kez başkan Aziz Yıldırım’a yönelik tepkilerini dile getirerek, “Anons yapsana Aziz Yıldırım anons yapsana” diye tempo tuttu. Yıldırım, hatırlanacağı gibi Kadıköy’de kadınlar ve çocuklar önünde oynanan Gaziantepspor maçında taraftarların “Aykut söyle Alex nerede?” şeklindeki tezahüratları üzerine mikrofonla stadın anons sisteminden tribünlere yönelik konuşma yapmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ