Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Esik futbolcu Kemalettin Şentürk, Habertürk TV'de Faik Çetiner'in sunduğu Bizim Stadyum'a konuk olarak katıldı. Şentürk, 1992-1993'teki Beşiktaş-Gençlerbirliği maçıyla ilgili gündeme oturacak açıklamalar yaptı - Futbol Haberleri

        Eski futbolcu Kemalettin Şentürk, Habertürk TV'de Faik Çetiner'in sunduğu Bizim Stadyum'a konuk olarak katıldı. Şentürk, 1992-1993'teki Beşiktaş-Gençlerbirliği maçıyla ilgili gündeme oturacak açıklamalar yaptı.

        Habertürk TV'de Faik Çetiner'in hazırlayıp sunduğu Bizim Stadyum'a HTSPOR Genel Yayın Yönetmeni Halil Özer, HTSPOR Yazarları Serdar Ali Çelikler ve Bülent Yavuz ile teknik direktör Ümit Özat katıldı.

        Gençlerbirliği ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Kemalettin Şentürk de programda stüdyo konuğu olarak yer aldı. Şentürk, Galatasaray'ın şampiyonluğuyla sonuçlanan 1992-1993 sezonunun son haftasındaki Beşiktaş-Gençlerbirliği maçıyla ilgili gündeme oturacak açıklamalar yaptı.

        Galatasaray'ın Ankaragücü'nü deplasmanda 8-0 yenip şampiyon olduğu son hafta Beşiktaş da evinde Gençlerbirliği'ni 3-1 mağlup etmişti.

        "BEN BEŞİKTAŞ MAÇINDA OYNAMADIM"

        "1992-1993 sezonundaki Beşiktaş-Gençlerbirliği maçıyla ilgili olarak Galatasaray'dan teşvik primi geldi" açıklamasını yapan Kemalettin Şentürk, Bizim Stadyum'da şunları söyledi:

        "O zaman Gençlerbirliği ile sözleşmem sona eriyordu ve transfer dönemiydi. Beşiktaş ile transfer görüşmeleri yapıyordum. Başkan İlhan Cavcav da Beşiktaş ile ilişkimi duymuş. Sanıyorum bir de transferle ilgili gözdağı vermek istediler. Bu nedenle Beşiktaş maçı öncesi kadro dışı bırakıldım. Beşiktaş maçında ben kadroda değildim. Ama yıllardır aynı şeyleri konuşuyoruz. Bundan sonra da mezara kadar şike ve teşvikle ilgili konuşmayacağım. Bir daha da futbol programları dışında hiçbir programa katılmayacağım. Siyasetle ilgili programlara da gitmeyeceğim."

        "O PARADAN BANA DA PAY VERİLDİ!"

        "Gençlerbirliği maçında ben oynamadım. İstanbul'da değildim; orada ne olduğunu da bilmiyorum. Ama Ankara'ya dönünce takıma para dağıtıldı. Bana da o paradan pay verildi. Sezonun son maçıydı. Takımdaki herkes tatile çıkacaktı. 'Bu ne parası?' diye sordum. Bana 'Para geldi, al' dediler. Ben de aldım. Ama dediğim gibi o maçta ben oynamadım. O zamanki skor da Galatasaray'a yaramıştı. Ama yıllardır bu maçta oynayanların bir tanesiyle röportaj yapılmadı. Bu sorunun net yanıtını da Beşiktaş'ın değerli başkanı Süleyman Seba vermiştir. İnsanlar şerefli ikinciliklerin değerini yeni anlamaya başladı."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ