Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Atletico Madrid, Vicente Calderon Stadı'nda Rayo Vallecano'yu 4-3 mağlup etti - Futbol Haberleri

        Milli futbolcumuz Arda Turan ve Emre Belözoğlu’nun takımı Atletico Madrid, çok rahat götürdüğü maçta son dakikalarda kabus görmesine karşın sahasında Rayo Vallecano’yu 4-3 yendi. Emre’nin yedek kulübesinde beklediği ancak Arda’nın ilk 11’de başladığı karşılaşmada 29. dakikada Mario Suarez perdeyi açan isimdi. İkinci yarıda ise tam bir gol düellosu yaşandı. 49’da Koke, 51. dakikada temsilcimiz Arda Turan ve 56. dakikada penaltıdan Falcao’nun golleri ile skor bir anda 4-0 oldu.

        Herkes maç tarihi farka gidecek derken, Rayo Vallecano müthiş bir geri dönüş gerçekleştirdi. 66. dakikada Arda Turan’ın oyundan çıkmasıyla hücum gücü düşen Atletico Madrid golleri peş peşe kalesinde gördü. 82’de Leo Carrilho golü ile Rayo’ya umut getirdi. 86. ve 89. dakikalarda ise Andrija Delibasic ile fark 1’e indi: 4-3. Kalan dakikalar heyecan kasırgası şeklinde geçerken, mücadeleden Arda Turan ve Emre Belözoğlu’nun takımı Atletico Madrid galip ayrılmasını bildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ