Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer ‘Çayda dem, askerde kıdem’ - Futbol Haberleri

        A.K: Bölüm bölüm diyor abi diyor, hepsiyle olmaz diyor. Biraz önce öbürlerini aldım diyor, hepsini alıp da konferans yapamam ki diyor. 2 2, 3 3 alıyorum diyor. Ağzı düz olan olan, eğri olan var diyor. Tercümanlar var diyor, 3 3, 4 4 alıyorum diyor, bugün hepsini alacağım diyor.

        İ.E: İyi tamam tamam.

        A.K: Ben diyor haberim var diyor olmaz mı diyor.

        İ.E: Tamam.

        A.K: Zaten diyor suratı değişti diyor o yav..ğın diyor ondan böyle oldu diyor, abi şey var diyor, kıdem var diyor, çayda dem askerde kıdem diyor, yavaş yavaş hepsini alıyorum diyor. Bir sorun yok abi dedi hiç dedi.

        İ.E: Tamam hadi. A.K: Adamın kendisiyle konuştuk ya bizi zan altında bırakacak bir şey yok. Yani biz bilemeyiz her yiğidin bir yoğurt yeme şekli var başkanım.

        İ.E: İyi bilsinler de tamam.

        A.K: Mantıken 20 kişiyi de alıp konuşamazsın abi yabancısı var yerlisi var. ‘Biraz önce toplantı yaptım’ 22 Nisan’daki Eskişehir-Trabzon maçı öncesi Ümit Karan’la menajer Ali Kıratlı’nın görüşmesi basına yansımıştı. Kıratlı’nın, Karan’a vermeyi düşündüğü parayı ‘dondurma’ olarak şifrelediği, “Asayiş berkemal mi?” sorusuna da Karan’ın “İyi abi ne olsun işte biraz önce toplantı falan yaptım çocuklarla” dediği tapelerde yer almıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ