Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor, Ersun Yanal’ın olumlu rapor verdiği kiralık Salih Dursun ve kaleci Hakan Arıkan’ın sezon sonu bonservisini almak için harekete geçti - Trabzonspor Haberleri

        HTSPOR | Haluk AYYILDIZ

        Trabzonspor, Ersun Yanal’ın olumlu rapor verdiği kiralık Salih Dursun ve kaleci Hakan Arıkan’ın sezon sonu bonservisini almak için harekete geçti.

        Gerek sezon başında gerekse devre arasında yaptığı takviyelerle ‘transfer şampiyonu’ olan Trabzonspor, daha lig bitmeden çalışmalarına başladı. Teknik direktör Ersun Yanal’ın verdiği rapor doğrultusuna hareket eden Bordo-Mavili yönetim, kiralık olarak forma giyen Salih Dursun ve kaleci Hakan Arıkan’ın bonservisini alma kararı aldı.

        Yanal’ın “Trabzonspor’da kalabilir” raporu verdiği Salih ve Hakan’la sezon sonunda nikah tazelenecek.

        BELKALEM SEZON SONU YOLCU

        Oyuncu izleme komitesi, yurt içi ve yurt dışında arayışlara devam ederken, yönetim Salih ve Hakan’ın tapusunu alabilmek için G.Saray ve Kayserispor kulüpleri ile temasa geçecek. Bordo-Mavili kurmaylar ilk etapta takas artı para teklifi yapacak. Ayrıca oyuncuların da yönetime mali anlamda her türlü fedakarlığa hazır olduklarını bildirdiği öğrenildi. Yanal’ın, bir diğer kiralık oyuncu Cezayirli stoper Essaid Belkalem hakkında ise gönderilmesi yönünde karar aldığı bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ