Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Paul Scholes'a göre Gareth Bale Manchester United'a gitmeli - Futbol Haberleri

        Manchester United'ın eski yıldızlarından Paul Scholes, Real Madrid'in Galli yıldızı Gareth Bale'in Manchester United'a transferi olması gerektiğini düşünüyor.

        Geçtiğimiz sezon Şampyonlar Ligi ve Kral Kupası'nda zafere uzanan Real Madrid'in önemli parçalarından biri olan Bale, son haftalarda taraftarlardan büyük tepki görüyor.

        Hatta geçtiğimiz hafta Real Madrid, El Clasico'da Barcelona'ya kaybedince birkaç taraftar Galli yıldıza saldırı teşebbüsünde bulunmuştu.

        Evening Standard'daki köşesinde Bale konusuna değinen Scholes, "Bence Bale'in Manchester United'a transferi harika olur." ifadelerini kullandı.

        Bale'in Tottenham'da oynadığı zamanlarda İngiltere'nin en iyi sol beki olduğunu ifade eden Scholes, "Tabi ki eski takımımın taraftarları benim gibi düşünmeyebilir fakat Bale tam Manchester United'ın ihtiyacı olan kişi. Tottenham'ı hem defansif hem de ofansif olarak bir üst düzeye taşımıştı." dedi.

        Scholes, Galli futbolcunun Manchester United'a gelmesi halinde hiç pişman olmayacağının garantisini de köşesinde yazdı.

        Eski efsane son olarak, "Eric Cantona'dan Dwight Yorke'a kadar, Ruud van Nistelrooy ve Wayne Rooney gibi o da Manchester United'ın efsane isimlerinden biri olabilcek potansiyele sahip." diye belirtti.

        (Goal)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ