Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: Kavga değil destek zamanı - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR/Ahmet Selim KUL

        Kartal: “Sezon sonuna kadar bu kadroyla devam edeceğiz. Beni de sevmeyebilirler ama şimdi bu takımı şampiyon yapmak için, sezon sonuna kadar kavga değil destek zamanı”

        Derbi sonrası olayların uzatılmasının kimseye fayda sağlamayacağını savunan Kartal yakın çevresine dert yandı. Kartal, “Camia olarak artık hedefe kilitlenmeliyiz. Sezon içindeki sorunların hepsi sezon sonu oturulur konuşulur. Futbol, basketbol gibi değil. Dilediğin dönemde oyuncuyu gönderip, yerine aşağı yukarı aynı seviyede bir oyuncu alamıyorsun. Sezon sonuna kadar bu kadroyla devam edeceğiz. İlk yarıda aynıları yorumlar Alves için de yapıldı. Şu anda formunu görüyorsunuz. Sezon sonunda duruma bakılır ve kararlar verilir. Beni de beğenmeyebilirsiniz, sevmeyebilirsiniz. Ama bizim hep beraber bu takımı, formayı şampiyon yapmamız gerekiyor. Önce 4. yıldızı takalım. Sonra oturur her şeyi konuşuruz” dedi.

        ‘BU YOLDA BERABER YÜRÜYORUZ’

        Tecrübeli çalıştırıcı, “Önemli olan isimler değil F.Bahçe forması. F.Bahçe’nin başarılı olmasını istemeyenlerin bu tarz yorumlar yapması normal ama taraftarlarımız bu konuda dikkat etmeli. Neyin F.Bahçe’ye zarar verip, vermediğini hesaplamalı. Çünkü onlarla bu yolda beraber yürüyoruz onları mutlu etmek için uğraşıyoruz. Tekrarlıyorum; beni veya futbolcuları sevin ya da sevmeyin ama gelin önce bu formayı şampiyon yapalım” ifadesini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ