Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Hector Cuper, teknik direktörlük hayatını Mısır'da sürdürme kararı aldı - Futbol Haberleri

        Mısır Futbol Federasyonu ile anlaşmaya varan 59 yaşındaki Arjantinli çalıştırıcı; milli takım teknik direktörlüğüne getirildi. Federasyon yetkililerinin katıldığı bir toplantıyla basına tanıtılan Cuper; Mısır Milli Takımı'nın başına geçtiği için çok heyecanlı ve gururlu olduğunu dile getirdi.

        Ay sonuna kadar takımı toplayacağını ve oyuncuları tanımaya çalışacağını söyleyen Hector Cuper; kolları hızlı bir şekilde sıvaması gerektiğine dikkat çekti. Daha önce İspanya, İtalya, Gürcistan, Yunanistan ve Türkiye'de çalışan Hector Cuper; son olarak Birleşik Arap Emirlikleri'nde Al-Wasl takımının başındaydı.

        Mısır Futbol Federasyonu; Bob Bradley'nin 2013 yılında görevinden ayrılmasının ardından tam zamanlı bir teknik direktörle çalışmamıştı. Ülkede 2012 yılında Al Ahly ile Al Masry takımları arasında oynanan maçın ardından çıkan olaylarda 70 taraftar hayatını kaybetmiş ve liglere uzun bir süre ara verilmişti. Mısır'da geçtiğimiz şubat ayında da Zamalek takımının oynadığı maç esnasında stat dışında yaşanan izdihamda 20 kişi yaşamını yitirmişti.

        (NTV Spor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ