Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Balıkesirspor HTSPOR yazarı Bülent Yavuz, Beşiktaş - Balıkesirspor maçını değerlendirdi - Futbol Haberleri

        Beşiktaş taraftarlarını sükut'u hayale uğratırken 'maçı farklı kazanır' diyenleri de şoke etti. Ankara'nın soğuk havasında Beşiktaş alışılagelmiş mücadeleyi yine eksiksiz sergiledi. Oyuncuların mücadele gücü hırsı pozisyon yaratmaları arzu ve istekleri gene çok iyiydi. Ancak topu iki direk arasına gönderemezseniz tüm bu güzellikler işe yaramıyor. Kabul edelimki Liverpool maçı Beşiktaşlı futbolcuları epeyce yormuş. Ama büyük takım bu tür maç trafiğini atlatabilecek hem kadro kapasitesine, hem de donanımlı oyunculara sahiptir. Şampiyonluğa oynayan takımın mazaret üretmeye de hakkı yoktur. Balıkesir'e gelince ben şahsen ayakta alkışlıyorum. Ligin en son sırasında yer alıyor ve ligde kalması mücizelere bağlı. Ama haysiyet ve onur mücadelesi yaptılar ve bunu da çok değerli bir puanla taçlandırdılar. Helal olsun Balıkesir'e.

        Hakem'e gelince; ben Halis Özkahya'yı ilk kez bu kadar mükemmel maç yönetirken gördüm. O kadar çok koştuki, o kadar çok terlediki adeta nefes bile alamadı. Ama hakemlik budur. Eğer bunları yaparsan işte o zaman maçtan başarılı çıkarsın. Beşiktaş lehine verdiği penaltı. Yüzde 100 doğruydu. 6. hakem Erkan Engin'in katkısı da çok önemliydi. Balıkesir lehine verdiği penaltı da keza doğru bir karardı. 90+2'de Pedro Franco'nun kırmızı kart görmesi de bariz gol şansının engellenmesinden dolayıydı. Kurala da cuk diye oturdu. Sercan bir gol attı ama gol iptal edildi. Bu da yüzde 100 ofsayttı ve doğru karardı. Burada da yardımcı hakem Cem Satman'ı tebrik etmek gerekiyor. Bu hafta hakemlerimizin hepsinin maşallahı vardı. 8 maçı 8 büyük hakem yönetti. Yarın bir maç daha var. Hakemin arkadaşlarını aratmayacağına inanıyorum. Uzun bir aradan sonra 9'da 9 olacak yeterki hakemlerimeze güvenelim, saygı duyalım.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ