Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Emenike'nin Trabzonspor ve Akhisar maçlarında kaçırdığı gol, Sow'un Konya maçında kaçırdığı gol pozisyonu - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR

        Ligin ilk yarısını lider bitiren Fenerbahçe ikinci yarının başlamasıyla birlikte taraftarına saç baş yoldurtmaya ve adeta çıldırtmaya başladı... Özellikle Trabzon, Akhisar ve Torku Konya maçlarında Sarı-Lacivertliler öyle goller kaçırıp puan kayıpları yaşadı ki; akıllara zarar... Bu durum da ister istemez tribünleri çileden çıkartıyor.

        Şöyle bir bakıldığında akla ilk Emenike’nin Trabzon maçında kaçırdığı gol geliyor... Nijeryalı yıldız bomboş pozisyonda dakikalar 59’u gösterirken altıpasta topu kaleci Hakan’a nişanlayınca Fenerbahçe galibiyetten oldu.

        Ardından Akhisar maçı ve yine sahnede Emenike vardı... 13. dakikada Akhisar 1-0 öndeyken 2 metreden topu dışarı atıp herkesi çileden çıkarttı.

        SOW PASINI VEREMEDİ

        F.Bahçe için son darbe de dün akşam Konya’da geldi. Skor 1-1 iken dakikalar 82’yi gösterdiğinde Sow, bomboş pozisyonda boş kaleye topu gönderecek olan Webo’ya pasını aktaramayınca Fenerbahçe bir kez daha zirve yolunda ağır bir yara aldı... Kısacası Trabzon ve Konya maçlarında 4, Akhisar maçında da 3 puan kaybeden Kanarya, inanılmaz goller kaçırarak 7 puanı havaya saçtı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ