Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Eskişehirspor Çaykur Rizespor: 3 - Eskişehirspor: 0 - Çaykur Rizespor Haberleri
        SÜPER LİG HEYECANI HTSPOR ARENA'DA... ÇAYKUR RİZESPOR - ESKİŞEHİRSPOR MAÇININ TÜM DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Çaykur Rizespor evinde konuk ettiği Eskişehirspor'u 3-0 yendi. Galibiyet gollerini; 2. dakikada Deniz Kadah, 14. dakikada Eren Albayrak ve 52. dakikada Kyle Lafferty kaydetti. Konuk ekipte Lawal, 18. dakikada Sercan Kaya'ya attığı dirsek sonucu kırmızı kart gördü.

        Öte yandan Çaykur Rizespor bu sezon evinde ilk kez kazandı. Rizespor, Yenişehir Stadı'nda oynadığı 10 maçta 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet almıştı. Eskişehirspor'u farklı geçen Hikmet Karaman'ın öğrencileri; 286 gün sonra evinde kazanmış oldu.

        Bu sonucun ardından Çaykur Rizespor 21 puana yükselirken, Skibbe yönetimindeki Eskişehirspor 23 puanda kaldı.

        İMAM DUA ETTİ, RİZE KURBAN KESTİ

        Çaykur Rizespor'un sahasındaki kötü gidişatı, yerel bir televizyon kanalında dini program yapan emekli imam Necati Hutoğlu ile program yapımcısı Orhan Yazıcılar'ı harekete geçirdi. Dün Yenişehir Stadı'na gelen ikili, takımın Eskişehirspor maçını kazanması için dua etti.

        Necati Hutoğlu, duasında "Rizespor'u iki cihanda aziz eyle. Daima Rize'yi sevindirecek sonuçlar almasını sağla. Rizespor'u utandırma. Futbolcuların geleceğini parlak eyle. Rize'nin galip gelmesini istiyoruz, sen bunu bize nasip eyle. Eskişehirspor maçını Rize'nin galibiyeti ile sonlandır." ifadelerine yer verdi. Hutoğlu duasını Çaykur Rizespor'un Eskişehirspor'u 2-0 yenmesini dileyerek okuduğu Fatiha Süresi ile tamamladı.

        Çaykur Rizespor, perşembe günü de Eskişehirspor maçı öncesi şanssızlığını kırmak için kurban kesmişti. Yenişehir Stadı'nda toplanan teknik direktör Hikmet Karaman ile futbolcular, antrenman öncesi kurban keserek dua etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ