Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Lacivert-Beyazlılar’ın 27 yaşındaki forveti, "Bu sezon ligde üst düzey bir mücadele var. Ancak Avrupa kupalarına katılmak için pes etmeden sonuna kada - Kasımpaşa Haberleri

        HTSPOR/Volkan KÖSE

        Trabzonspor maçında Oscar Scarione’nin 90’da attığı golle yenilgiden kurtulan ve hanesine 1 puanı yazdıran Kasımpaşa’da son dakikada gelen gol keyifleri yerine getirdi.

        Bu hafta deplasmanda G.Antep ile karşılaşacak olan Lacivert-Beyazlılar’da yıldız futbolcu Adem Büyük, gelecek için umutlu konuştu. Her şeyin bir galibiyete baktığını ve 5 haftalık 3 puan özlemini Antep’te sonlandıracaklarını belirten Büyük, “Bu sezon istediğimiz yerde değiliz belki ama şanssızlıklar da yaşadık. Sakat oyuncuların fazlalığı bizi çok etkiledi. Haksız penaltı pozisyonları ve hakem hataları da canımızı çok yaktı” dedi.

        'LİG ÇETİN GEÇİYOR'

        Ancak geleceğe artık daha umut dolu baktıklarını ve Trabzon maçından sonra takım olarak yeni bir sayfa açtıklarını belirten Adem, “Alacağımız bir galibiyetle çok şey değişecek. Takım olarak kendimize olan güvenimizi yeniden kazanacağız. 2 maç aradan sonra Trabzonspor karşısında oyuna 11’de başladım. Kendimi çok iyi hissediyorum. Bu maçı da kazanabilirdik ama olmadı. Bu sezon lig çok çetin geçiyor. Hem alttaki, hem de üst sıralarda yer alan ekiplerin yeri bir anda değişebiliyor. Bence bu sezon sonuna kadar böyle gidecek” ifadelerini kullandı.

        'MİLLİ TAKIM’I İSTİYORUM'

        Kasımpaşa’nın hedefinin her zaman Avrupa olduğunu ve bu amaca ulaşacaklarını söyleyen tecrübeli futbolcu, sözlerini şöyle noktaladı: “Gerçekten herkes için sezon çok zor geçiyor. Ancak biz Avrupa hedefi için pes etmeden sonuna kadar savaşacağız. Daha ligin bitmesine 13 hafta var. Ben inanıyorum ki hak ettiğimiz yerde olacağız. Kendi performansımı da yükseltmek ve yeniden Milli Takım’a seçilmek istiyorum.”

        İZİN BİTTİ ÇALIŞMA VAKTİ

        Süper Lig’deki 5 haftalık galibiyet özlemini Gaziantep deplasmanında sonlandırmak isteyen Kasımpaşa, bu karşılaşmanın hazırlıklarına bugün saat 16.00’da yapacağı idmanla devam edecek. Dünü izinli geçiren LacivertBeyazlı futbolcular, teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde çalışacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ