Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Trabzonspor'a deplasmanda 3-2 yenildikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu - Rams Başakşehir Haberleri

        İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Trabzonspor'a deplasmanda 3-2 yenildikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

        Karşılaşmayı ve oynadıkları oyunu değerlendiren Abdullah Avcı, "Oyun beni tatmin etmedi. Trabzonspor'un silahı duran top. Bununla ilgili çalışmamıza rağmen korner oldu, faul oldu. İkinci yarı daha dengeli bir maç vardı. Golden önce 3-2 öne geçebilirdik. Takım savunması anlamında dalgalı bir profil çizdik. Oyun felsefemizden vazgeçemeyiz. Vazgeçersek çok zor durumlara düşeriz. Bugün çok mu zor duruma düştük, hayır. Bir takım denemeler yaptık. Bursaspor ve Trabzonspor ile yarışımız devam edecek. Başka takım bu yarışa katılacak mı bu yarışa göreceğiz" diye konuştu.

        Abdullah Avcı maç sonu yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi;

        İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı da takım savunmasını sağlıklı yapamadıklarını, oyuna çok doğru başlayamadıklarını kaydederek, "Basit top kayıpları yaptık. Trabzonspor'un duran toplarda etkili olduğunu biliyorduk. Bunun için kornerler ve kenarlardan faul yaptırmamak gibi durumları konuşmamıza rağmen bu tip pozisyonlarla karşılaştık" değerlendirmesinde bulundu.

        Trabzonspor gibi takımlar karşısında geriden gelip skoru yakalamanın kolay olmadığını vurgulayan Avcı, şunları ifade etti:

        "İlk yarı bu şekilde bitti, ikinci devre dengeli oyun vardı. Attığımıza benzer gol yedik. Takım savunmasını doğru yapan bir takım, bugün itibarıyla dalgalı bir oyun içinde pozisyonlar çizdi. Eğer biz bunları çizersek buralarda olamayız. Doğru yaparak buralarda oluyorduk. Avrupa Kupası yarışı içinde önemli rakiplerden birine kaybettik. Bizim önümüze geçtiler. Bu yarış sezon sonuna kadar keyifli şekilde devam edecek."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ