Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig fenerbahçe transfer, galatasaray transfer, beşiktaş transfer, trabzonspor transfer, Beşiktaş Ledesma, Beşiktaş Flamini, Beşiktaş Pektemek sözleşme, Hutchinson kalacak mı, Ozan Tufan Trabzonspor - Futbol Haberleri
        1

        TUFAN KOPABİLİR!
        Ersun Yanal'ın çok istediği Ozan Tufan ve Şener Özbayraklı için 8.5 milyon euro'ya kadar çıkan bordo- mavililerin, yanında 3 de futbolcu teklifine yeşil-beyazlıların olumsuz yanıt vermediği ve süre istediği öğrenildi. Yönetimin, Bursaspor'dan olumlu dönüş olması halinde Ozan Tufan ile Şener Özbayraklı'ya transferin son gününde imza attırıp şov yapacağı bildirildi. (Fotomaç)

        2

        GENÇLER'E UĞUR İÇİN YENİ TEKLİF
        Alternatifleri de hazırda tutan Fırtına, Ozan ve Şener olmazsa Eskişehirsporlu Aytaç Kara'yı renklerine bağlayacak. Kara için Eskişehirspor ile büyük ölçüde anlaşma sağlandığı gelen haberler arasında. Bordo- mavililerin, Gençlerbirliği'nde forma giyen Uğur Çiftçi için de son bir girişimde bulunarak bonservisine 1 milyon euro teklif ettiği bildirildi. (Fotomaç)

        3

        FLAMİNİ YA DA LEDESMA
        Yönetim, Slaven Bilic'in verdiği raporla, gelecek sezon Atiba'nın yerine oynayacak tecrübeli bir ön libero bulmak için çalışıyor. Flamini ve Ledesma'nın isimleri ön plana çıktığı öğrenildi. Beşiktaş'ın planları arasında, iki kanatta da oynayacak bir oyuncu da bulunuyor. (Fotomaç)

        4

        DE JONG FANTASTİK OLUR
        Hollanda doğumlu Aykut Demir, Portakallar'ın Voetbal International sitesine açıklamalarda bulundu. Trabzon'un De Jong, Khedira ve Van der Vaart'ı alıp almayacağı sorulan Aykut, "Bunu tahmin etmek çok zor. Trabzon popüler bir takım. Jong fantastik bir takviye olur. Bekleyip görmek gerek" diye konuştu. (Fotomaç)

        5

        DZEKO İÇİN BİR İDDİA DAHA!
        Daily Mail'de yer alan haberde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın Boşnak golcü için 15 milyon Euro'yu gözden çıkarttığı, ancak Manchester City yönetiminin bu transfer için sezon sonunu beklemeyi istediği belirtildi.

        6

        AYTAÇ İLE BİTECEK
        Bordo-mavililerin transferin son günü olan yarın akşam saat 17:00'ye kadar Eskişehirspor'un genç oyuncusu Aytaç'ın ismini KAP'a bildirerek transferi kapayacağı bildirildi. Bordo-mavililerin Ersun Yanal'ın çok istediği Zlatko Junozovic konusunu da zamana bıraktığı bildirildi. Avusturyalı oyuncunun menajeriyle görüşmelerin devam ettiği ve Werder Bremen'e bonservis parası ödenmeden tecrübeli oyuncuya imza parası ödenerek alınacağı bildirildi. (Fotospor)

        7

        KARTAL'I SEÇTİ, PARAYI KAPTI!
        Beşiktaş'ta Mustafa Pektemek'in yeni sözleşmesi ile alacağı ücret büyük şaşkınlık yaratırken, golcü oyuncuya verilen rakamın tamamen Başkan Fikret Orman'ın insiyatifi ile olduğu bildirildi. Orman'ın özellikle Beşiktaş'a gelirken Fenerbahçe'yi değil de kendilerini tercih etmesi ve bunun yanı sıra tekmeye bile kafa sokarak ölümüne bile oynaması yüzünden Pektemek'e özel bir hayranlık beslediği öğrenildi. (Fotospor)

        8

        BİR İMZA DAHA GELİYOR
        Beşiktaş'ta takımdaki 5 isimle sözleşme yenilemesinin ardından gözler, Kanadalı yıldız Atiba Hutchinson’a çevrildi. Yönetimin, 1.3 milyon Euro’dan 1 yılı opsiyonlu 4 senelik sözleşme şartlarını kabul eden başarılı orta alana, ek olarak 10 bin Euro maç başı ücret ödeneceği öğrenildi. Siyah-Beyazlı idareciler, önümüzdeki hafta Türkiye’ye gelecek olan oyuncunun avukatıyla görüşüp işi resmiyete dökmeyi planlıyor. (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ