Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş transfer, Beşiktaş Aquilani, Beşiktaş Ladesma - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Milosevic ve Opare'nin ardından gurbetçi yıldız Tolgay Arslan'ın da bitirilmesi teknik direktör Slaven Bilic'in keyfini iyice yerine getirdi.

        Bilic'in bu genç isimlerin yanında bir de tecrübeli oyuncu istemesi yönetimi harekete geçirdi. Lig'in ilk yarısında genç oyuncuların tecrübesizliği sebebiyle kaybedilen puanlar liderlik koltuğundan etmişti.

        Yönetim ilk etapta çok tecrübeli, kariyerli ve Beşiktaş ruhuna uyacak bir "abi" için kolları sıvadı. Cristian Ledesma ismi ön plana çıkarken, Basel'den Marcelo Diaz ismi de gündeme geldi. Ancak başkan Fikret Orman'ın masasının üzerinde duran asıl ismin Alberto Aquilani olduğu ortaya çıktı.

        Fiorentina'nın 30 yaşındaki İtalyan oyuncusu için yönetici Erdal Torunoğulları ile görüşen oyuncunun menajerleri, toplantının olumlu geçmesi üzerine İtalyan kulübü ile de masaya oturdu. Durumu başkan Fikret Orman'a ileten Torunoğulları, teknik direktör Slaven Bilic'e de raporunu sundu. Şimdi gözler Bilic'de... Eğer başarılı teknik adam olumlu görüş bildirirse zaten pürüzlerin kaldığı görüşmelerin hemen sonlanacağı ve başarılı oyuncunun Türkiye'ye getirileceği belirtiliyor.

        SEZON SONU SERBEST

        Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Alberto Aquilani'nın takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. 30 yaşındaki oyuncu için hem Çizme'den hem de birçok Avrupa ülkesinden teklifler olduğu biliniyor. Fiorentina da Aquilani üzerinden az da olsa para kazanmak istiyor. Beşiktaş, 6 aylığına kiralama dahil değişik opsiyonlara açık olduğunu menajerlere iletti. Bu hafta içinde transferin netleşmesi bekleniyor.

        (Fotospor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ