Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Tolgay Arslan Trabzonspor skandalı, Tolgay Arslan transferine sert tepki - Trabzonspor Haberleri
        1

        KUZEY EKSPRES: HER İŞTE BİR HAYIR VARDIR
        "3 büyükler ne kadar para önerdiyse, Trabzonspor fazlasını verdi" diye yazan Kuzey Ekspres gazetesi Tolgay'ın transferinin babasının devreye girmesi sonrası gerçekleşmediğini aktardı.

        2

        GÜNEBAKIŞ GAZETESİ: TOLGAY FİYASKOSU
        Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Teknik Direktör Ersun Yanal ve CEO Burak Gürdal'ın Almanya'ya çıkarma yaptığını yazan Günebakış gazetesi Tolgay'ın transferinin fiyasko ile sonuçladığı yorumunda bulundu.

        3

        KARADENİZ’İN SESİ TOLGAY SKANDALI
        Karadeniz’in Sesi gazetesi de Tolgay Skandalı diye manşet attı.

        4

        KARADENİZ’DE SON NOKTA: SON ANDA ÇARK ETTİ
        Almanya’da anlaşma sağladığı açıklanan gurbetçi oyuncunun transferinden son anda vazgeçildiğini aktaran Karadeniz’de Son Nokta da Beşiktaş'ın devreye girmesiyle gurbetçi oyuncunun çark ettiğini yazdı.

        5

        KARADENİZ GAZETESİ: ASLAN DEDİK ÇAKAL ÇIKTI
        En sert manşet ise Karadeniz gazetesinden geldi. Gazete, Tolgay Arslan'ın transferi için Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Teknik Direktör Ersun Yanal ve CEO Burak Gürdal'ın Almanya'da Hamburglu oyuncu ile bir araya geldiğini aktardı.

        6

        Tolgay ve babası Erhan Arslan'ın Trabzonspor'a önce "evet" dediğini, ardından 1 milyon lira imza parası istemesinin görüşmeleri tıkadığını yazan gazete, futbolcunun menajerinin Beşiktaşlı yöneticilerle görüşmesi üzerine transferden bordo mavili yöneticilerin vazgeçtiğini ifade etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ