Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş ekonomik durum, Beşiktaşlı işadamları, Rahmi Koç Ömer Sabancı Tevfik Yamantürk Beşiktaş, Fikret Orman Beşiktaşlı işadamları - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR ÖZEL HABER / Meriç MÜLDÜR

        Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil’in Beşiktaşlı işadamları Rahmi Koç, Ömer Sabancı ve Tevfik Yamantürk’ü ağırladıkları öğle yemeğinde ilginç diyaloglar yaşandı. Camianın önde gelen isimleri, Rahmi Koç’un talebi üzerine kulüp binasında buluşurken, Fikret Orman çalışmaları ve projeler hakkında konuklarını bilgilendirdi. Rahmi Koç özellikle lise ve üniversite kurulması fikrine destek verdi, kulüpteki adımları takdir ettiğini söyledi. Sohbet sırasında Ömer Sabancı ise takımın geçmiş yıllardaki gibi yeniden kolej takımı havasına büründüğüne dikkat çekti. Ömer Sabancı ardından da sözü mali konulara getirirken, “Bu kulüp bu hale nasıl geldi? Krizleri atlatıp da nasıl düzlüğe çıktı?” sorusunu yöneltti.

        ‘SOKAĞA PARA ATMADIK’

        Başkan Fikret Orman ise cevap olarak tasarruf politikasını işaret etti. “Her şeyi kıstık. Transferleri büyük gizlilik içinde gerçekleştirdik. Parayı sokağa atmadık, menajerlere kaptırmadık” dedi. Bu arada söze giren Ahmet Ürkmezgil de “Ben kulübün genel sekreteriyim, transferlerden son ana kadar benim bile haberim olmuyor. Başkanımız, Ahmet Nur Çebi ve Erdal Torunoğulları ile hareket ediyor. Doğrusu da bu. Tüm operasyonlar büyük bir gizlilik içinde yürütülüyor. Bu sayede menajerlere gereksiz paralar kaptırmıyoruz. Bir futbolcunun ismi basına sızdı mı olan kulübe oluyor” dedi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen yemeğin sonunda Rahmi Koç, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’a kongre üyelik kartını verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ