Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Tümosan Konyaspor 'Ben buranın horozuyum', Bülent Yavuz'dan açıklamalar, Bülent Yavuz Torku Konyaspor - Beşiktaş maçını değerlendirdi, Bülent Yavuz HTSpor - Tümosan Konyaspor Haberleri

        Konya'da muhteşem bir seyirci var. Bu seyircinin önünde top oynamak, mücadele etmek, goller atmak, goller kaçırmak, hatta sarı-kırmızı kart görmek bile muhteşemdi. Beşiktaş lider, kabul edelim ki Konya'da öyle çok ahım şahım top oynamadı. Siyah-beyazlılar galip gelmeyi becerdi, 3 puanı çantasına koydu ve Atiba'yı kaybetti. Haftaya derbi maçta en iyi oyuncusu yok. Burada kimse kusuru hakem de aramasın. Atiba 'Gel beni kaşı' dedi hakem de acımadan önce sarı kartını sonra kırmızı kartını çat diye çıkardı.

        Türkiye'de Atiba'nın yaptığı ihlaller gibi yüzlercesi hatta binlercesi oluyor. O hakem yapmadı bu hakem yaptı diye Atiba'yı haklı çıkarmasınlar. Ayağına kadar gelen hakem 'Ayağını çek' diyor.' Israrla 'Çek' diyor, Atiba orada hakemle zıtlaşıyor. Hakemin yapacağı tek şey 'Ben buranın horozuyum' diyor ve kırmızı kartını gösteriyor. Kurala göre doğru yapıyor. Ama büyük hakemler Avrupai ve çağdaş yorumlarıyla bu tür küçük kusurları ve kabahatleri görmemezlikten gelebilir. Çünkü önemli bir ihlal değildi.

        Penaltıya gelince uzaktan yakından penaltıyla alakası yok. Hakem tamamen uydurdu. Çünkü oyunu o dakikalarda iyi takip etmiyordu. 2-0 olunca 'Nasıl olsa maç bitti' havasındaydı. Tabiri caizse bağışlasın beni Özkahya dalga geçerken hata yaptı. Yatsın kalsın da Beşiktaş galip geldi. Aksi taktirde hakem çok konuşulurdu ve büyük kaos olurdu. Halis Özkahya'nın yüreği temiz, Allah yardım etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ