Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig transfer haberleri, günün transfer iddiaları, fenerbahçe transfer haberleri, galatasaray transfer haberleri, trabzonspor transfer haberleri, beşiktaş transfer haberleri - Futbol Haberleri
        1

        Trabzonspor tarihinin en önemli transferlerinden biri olan Oscar Cardozo’ya ilerleyen yaşına rağmen teklif gelmeye devam ediyor. Bordo-Mavililer’de iyi bir performans gösterse de son haftalarda düşüşe geçen yıldız futbolcuya Çin’den talip çıktı.

        2

        Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ın yıldızı Veli Kavlak'a haber gönderdiği iddia edildi. Milliyet'in verdiği habere göre; Beşiktaş ile henüz sözleşme yenilemeyen Veli Kavlak için harekete geçen Fenerbahçe, yıldız oyuncuya imza atmaması için haber yolladı.

        3

        İngiliz basını Galatasaray'ın sezon başında tüm çabalara rağmen transferini gerçekleştiremediği Arsenal'in Kosta Rika'lı forvet oyuncusu Joel Campbell'ın tekrar peşinde olduğunu yazdı.

        4

        Akhisar’ın stoperi Uğur Demirok için zemin yoklayan Bordo-Mavililler’in hedefindeki bir diğer isim ise G.Birliği’nin genç sol beki Uğur Çiftçi... Fırtına’nın, Uğur için Başkent ekibine 1.5 milyon Euro teklif ettiği belirtildi.

        5

        Eskişehirspor, 5 Ocak’a kadar alacakları ödenmezse serbest kalacak olan Erkan Zengin’e “1 yıla yayalım” teklifi yaptı. Oyuncu ise 5 milyon euro olarak belirlenen bonservisinin 1 milyona çekilmesini istedi.

        6

        Bursaspor'un genç yıldızı Ozan Tufan'ın hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili olarak yakın çevresine konuştuğu iddia edildi. Başarılı oyuncu, “Kulüpler anlaşırsa, Fenerbahçe’de forma giyerim” ifadelerini kullandığı belirtildi.

        7

        Galatasaray Yönetimi, takas yöntemini uygulamak istiyor. Bilal Kısa, Uğur Demirok, Güray Varol gibi Akhisar Belediyesporlu oyuncuların yanı sıra Anadolu kulüplerinden birçok futbolcuyla ismi anılan sarı-kırmızılılar, takas yöntemiyle transferi gerçekleştirmeye çalışacak.

        8

        Cesena'da forma giyen Almeida'nın menajerinin; şimdiye kadar Çaykur Rizespor, Mersin İdman Yurdu ve PTT 1. Lig"den de Antalya'nın kapısını çaldığı ifade edildi.

        9

        Fenerbahçe'de yönetim ve teknik ekip, sezon sonunda takımda büyük bir revizyona gitmeye hazırlanıyor. Hazırlanan listede yerli-yabancı 11 farklı isim bulunuyor. Sow ve Emenike isimlerinden birinin de listede olduğu belirtildi.

        10

        Galatasaray her ne kadar Türkiye Kupası'nda gruptaki 3 maçını da kazanıp, rakiplerine 17 gol atsa da bazı futbolcular performansıyla sınıfta kaldı. Sinan Bolat, Veysel, Koray, Tarık ve Umut Gündoğan yolcu listesine eklendi.

        11

        Benfica’da top koşturan 30 yaşındaki Uruguaylı kanat oyuncusu Maxi Pereira için Beşiktaş ile Juventus karşı karşıya geldi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ